Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '12

 
Kategori
Haber
 

Makü’lü öğrenciler şehit Orhan Ayan için yürüdü

Makü’lü öğrenciler şehit Orhan Ayan için yürüdü
 

MAKÜ ÖĞRENCİLERİ


Mardin'in Derik ilçesinde terör örgütü tarafından yola döşenen mayının uzaktan kumandayla patlatılması sonucu şehit olan Özel Harekât polisi Orhan Ayan için yürüyüş düzenlenerek Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yapıldı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, MAKÜ öğrencileri, Mardin-Derik ilçesinde PKK’li teröristlerin yola döşedikleri mayını uzaktan kumandayla patlatmaları sonucu şehit düşen Burdur-Aziziyeli Özel Harekât Polisi Orhan Ayan için yürüyüş düzenlediler ve Cumhuriyet Meydanında basın açıklaması yaptılar.

MAKÜ Öğrenci Konseyi adına konuşan Cuma Ali Sarıgöz, "yıllardır yurdumuzun her yeri şehit. Her yer ağlayan ana dolu. Artık yeter. Günler geçtikçe gencecik vatan evlatları hayalleri ve sevenlerini geride bırakarak milyonların kalbinde bayraklaşmıştır ve bayraklaşmaya devam ediyor. Mardin'de mayın patlaması sonucu şehit olan kimimizin ağabeyi, kimimizin kardeşi, eşi, babası, kimimizin evladı, kimimizin torunu Özel Harekâtçı Orhan Ayan ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz” diyerek, “aziz milletimizin, halkımızın ve şehit ailelerimizin başı sağ olsun. Vatanımızı seven Türk evlatları olarak ülkemizin dağılma ve çözülme sürecinde sürüklenmesine asla izin vermeyeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Sarıgöz sözlerine, “Türkiye Cumhuriyeti'ni, milli varlığını, birliğini sonsuza kadar korumaya yeminliyiz. Bizler Türkiye Cumhuriyeti'nin bütünlüğü için her şeyi yaptık, yapıyoruz ve yapacağız. Bu duygu ve düşünceler ile aziz şehitlerimize Cenabı Allah'tan rahmet niyaz ediyor ve diliyoruz. Şehitler ölmez vatan bölünmez" diyerek son verdi.

MAKÜ'lü öğrenciler konuşmanın ardından otobüslere binerek Aziziye Köyü'ndeki şehit cenazesine katıldı. 

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..