Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '09

 
Kategori
Güncel
 

Makyajları o kadar kötü aktı ki; “badana” fırçasıyla bile tamir olamaz!

Makyajları o kadar kötü aktı ki; “badana” fırçasıyla bile tamir olamaz!
 

Ruhun huzur içinde olsun hocam...


Ardında binlerce dua bırakarak aramızdan ayrılan Türkan Hocamız, çok az kimseye kısmet olacak bir törenle uğurlandı…Uğurlamaya ülkemizin her köşesinden gelen sevenleri, adeta İstanbul’a sığmadı!..

Değerli din adamı Müftümüzün, cenaze töreninde söylediği gibi, ” o ölmedi, çünkü ardında birçok eser bıraktı”, ölenler, ardında hiçbir eser bırakmayanlardır”

O, ömrünü eğitime adayarak geçiren ve hastalığını bile hiçe sayarak, sevgiyle, bitmeyen bir enerjiyle çalışan gerçek bir “Atatürk kızı”ydı!..Mekanı cennet olsun…

Dün, halkımızın değer verdiği insanlara karşı nasıl bir sevgi seli ile bağlı olduğunu gördük.. Bazı “fitneci”lerin karalamalarına, sağduyu sahibi insanların nasıl itibar etmediğini içeride ve dışarıda tüm insanlık alemi tanık oldu!

Sadece iktidar partisi- cemaatlerin korkusundan olsa gerek- bunları görmezden geldi, “otomatik pilot”a bağlanmış olan Milli Eğitimin başında ki sayın bakanda, her ne kadar “imaj” yenilemeye çalışsa da; daha ilk icraatında “sınıfta kaldı

Eğitime bu denli büyük bir şevkle, özveriyle hayatını adamış Türkan Hocamıza bir “teşekkür” edememenin, bir “çelenk” dahi gönderememenin “ezikliği”ni hep yaşayacaklar!..

Ancak, ne yazık ki Türkan Hocamıza yapılanlar bu kadarla da bitmiyor…Bir kısım kendini “dindar” sayan , ancak Müslüman dininin bir “sevgi” ve “hoşgörü” dini olduğunu dahi kavrayamamış “zavallılar”, iftira ve karalamalarını, ebediyete göçen bir insanın ardından bile yapmaktan çekinmediler!..

İçleri “kin” ve “nefret”le dolu olan bu “insanlık”tan nasibini alamamış kesimin son olayla “makyajı” o kadar fena aktı ki; “badana” fırçası bile kullansalar, bu çirkinliklerini, bundan böyle kapatamazlar!..

Hocamızın “cehennem”e mi yoksa “cennet” e mi gittiği tartışmalarını yapan bu “sahte din bezirganları” bilmelidirler ki; hocamız nereye gideceğinden hiç endişe etmedi, gönül rahatlığıyla, gönül huzuru ile gitti…Onun mekanı belli ama, bilmelisiniz ki; sizlerin bu “fitneci”likle gideceğiniz yer hakkında o kadar çok “ayet” var ki, bu dünyadan göçmeden “ruhunuzu” terbiye etmenizde sayılamayacak kadar yarar var, zira oraya giden yol “tek yönlü”dür!..

 
Toplam blog
: 52
: 1892
Kayıt tarihi
: 05.03.09
 
 

Okumayı seviyorum ve okumanın, insanın içindeki havuza taze suların katılmasını sağladığına inanı..