Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Şubat '15

 
Kategori
Güncel
 

Malatya'dan bir acı haber

Malatya'dan bir acı haber
 

Geçen gün ( 25 Şubat 2015 ) Malatya’dan bir acı haber bütün Türkiye’yi yasa boğdu. Görevleri nedeniyle RF-4E iki keşif uçağ Malatya semalarında iki keşif uçağı bilinmeyen bir neden dolayı havada çarpışırken dört pilotumuz şehit oldu. Bu acı haber medya’da ve televizyonlarda çabuk duyuldu ve koca yurdu yasa boğdu… 
 
Aldığımız haberlere göre Malatya  / Akçadağ ilçesinde RF – 4E iki eğitim uçağı yaptıkları görevleri sırasında iki uçağımız çarpışır ve görevli dört askerimiz ne yazık ki şehit oluyor. Konu ile ilgili araştırma ve incelemeler devam ediyor, uçaklar neden çarpıyor askeri yetkililer tarafından incelemeye alınıyor.
 
Şehit  pilotlarımız:
 
1- Pilot üsteğmen Zeynel Özgür ÖZBAHÇECİ Konya / Ereğli’de,
 
2- Pilot Üsteğmen Yasin ATALAY İstanbul’da,
 
3- Pilot Üsteğmen Osman Öznur ÖZKAYA İzmir’de,
 
4- Pilot Kurmay Binbaşı Salih SEZER memleketi olan Eskişehir’de dua ve gözyaşlarıyla toprağa verildiler.  Mekanları cennet olsun.  
 
Üzülmemek yanmamak elde değildir. Anaların ve babaların yürekleri yandı. Millet olarak bizimde yüreklerimiz yandı. Bu pilotlarımızın aşkları vardı, sevgileri vardı, çocukları ve eşleri vardı. Daha nice özlemleri vardı. Hata nerden geldi bilemiyoruz. Kaderleri böyle miydi yoksa. Ateş düştüğü yeri daha çok yakıyor.. Allah’ım sen ailelerine, eşlerine ve tüm sevenlerine sabırlar ver. Tüm şehit pilotlarımıza Allah’tan rahmet yüce Türk Milletine ve Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyoruz.
 
Şehitlerimizin mekanları cennet olsun efendim.
 
NOT: Bu olaydan önce Ege Üniversitesi'nde meydana gelen öğrenci olaylanndan dolayı bıcaklanarak öldürülen Ülkücü Gençlerimizden Fırat ÇAKIROĞLU'na da Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
 
Gençlerimize yazık oluyor. Bu acı olaylar bir daha olmasın diyorum...
 
Abdülkadir  GÜLER 
 
26 Şubat 2015- SÖKE
 
Toplam blog
: 2227
: 832
Kayıt tarihi
: 27.06.09
 
 

1946 Mardin ili, Kızıltepe ilçesi'nin Esenli köyünde doğmuştur. İlk ve ortaokulu Kızıltepe'de bit..