Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Temmuz '14

 
Kategori
Güncel
 

Malezya uçaklarını kimler ve neden düşürdüler? Bu ikinci uçak oldu.

Malezya uçaklarını kimler ve neden düşürdüler? Bu ikinci uçak oldu.
 

Malezya Havayollarının uçaklarına ne oluyor?

Aylar önce yine bir Malezya uçağı okyanusun üzerinde sözde düşmüştü. Aylarca uçak bulunamamıştı. Uçakla ilgili gizem çözülememişti.

Şimdi başka bir uçak düşürüldü. Rus BUK füzesiyle vuruldu ki suç kolayca Putin'e atılsın diye.

Peki kim neden düşürüyor bu uçakları? Amaçları nedir? 

Bir kere bunu anlamak için önce uçaların yolcu listesine bir göz atmamız gerek. Başka türlü bunu çözemeyiz. 

Nasıl ki yıllar önce ABD cumhuriyetçileri Ziya Ülhak'ın uçağını düşürdülerse ve olaya kaza süsü verildiyse bunun içinde de bit yeniği var tabi ki?

İlk uçağın düşürülmesinin arkasında dünya İllimünati İmparatorluğunun Kraliçesi Elizabeth'ten sonraki hemen ikinci ismi Rothschild ailesi gelmekteydi.

Neden mi?

Uçakta bulunan ilginç isimler vardı. Bu isimler enerji ve teknoloji işinde çalışıyordu. Bu yüzmilyarlarca dolarlık iş anlamına geliyordu, çünkü mesele iletkenler, enerji kaybı olmaksızın akımın iletilmesi gibi işler de dahil geleceğin en önemli işlerindendir. 

Peidong Wang, Zhijun Chen, Zhihong Cheng ve Li Ying isimli yolcular, Jacob Rothschild'e ait yarı iletken işi yapan, Freescale Semiconductor firması'nın patent ortakları. Ortaklık anlaşmasına beş ortaktan dördü ölürse tüm patent Rothschild'in firmasına geçiyordu.

O patent Rothchild ailesine geçti. 

Bu birinci uçağın düşürülme sebebiydi.

Şimdi hem ilkinin kaza ve tesadüf olduğunu güçlendiren hemde İllimünati'nin en büyük düşmanlarından Putin'in elini zayıflatacak bir şekilde ikinci uçak seçildi. 

Üstelik bu uçakta bu sefer kendi ilaç satım işlerini sekteye vuracak sağlık sektöründen bilim adamları vardı. Bu adamlar AIDS virüsünü verem ve veba gibi tarihin derinliklerine atacak adamlardı.

Zaten Brezilya'nın yüzünden AIDS ilaçlarının değeri düşmüştü, şimdi bu adamlar bu işin köküne kirbit suyu dökeceklerdi.

Oysa yeni bir virüs üretmek, onu kobay olarak Afrika başta olmak üzere yaymak hiç te kolay bir emek gerektirmiyordu. Zira önce virüsü üretiyorlar sonra ülkeleri kendilerine bağımlı kılacak şekilde ilaçlarını ve aşılarını üretiyorlar. 

İşte son Malezya uçağında çok değerli bilim adamları vardı. Üstelik bunlardan bazıları onların tekliflerini kabul etmeyen onurlu bilim insanlarıydı.

Kapitalizm diye saldırılan kesim dünyaya sözde bilim'i yayma düşüncesinde olan ama aslında derdi sınıfsal piramitsel gücü oturtmak isteyen sözde anlamı "Aydınlanma" olan ama cukkalayanların örgütü İLLİMÜNATİDİR. 

Ancak güçleri gittikçe zayıflayacak.

Hele Avrasya ortak para birimi ve Latin Amerika Ortak para biri mi bi çıksın. O dolarlar onların elinde bomba gbi patlayacak inşallah...

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..