Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '08

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Malumun ilanı

Malumun ilanı
 

Müthiş bir tablo


Sayın Cumhurbaşkanı, evet büyük harflerle CUMHURBAŞKANI, Amerikada bir iftar yemeğine katıldı. Bu çok normal, hatta güzel bir şey. Hem Amerika'da yaşıyan dindaşlarımızı onurlandırdı, hem de dünyaya ülkemizin gücünü gösterdi. Saygın dünya liderleri ile bir araya gelip, onlara Müslümanlığın hoşgörüsünü ispat etti. Dünyaya siyasi ve ekonomik politikalarımız hakkında bilgi verip onlara yol gösterdi.

AAAAAAA niye güldünüz. Yanlış bir şey mi söyledim yoksa? İsterseniz bir bakalım şu iftar yemeğine.

Kim organize etmiş bu yemeği. Fetullah hoca efendi hazretlerinin yakını bir kuruluş. Aklımda kaldığı kadarı ile geçen yıl sayın başbakanı ağırladılardı. Bu yıl da cumhurbaşkanını. Aklıma gelmişken bu hoca efendi hazretleri hacı bile değilmiş. Maazallah hacca gitmeye korkuyormuş. Bir arkadaş söyledi. –Arabistan'a giderse milyonlarca müslümanın sevgi tezahüründen boğulabilirmiş- Amerika' da CIA koruması altında sırf bu yüzden yaşıyormuş.

İşte böyle müstesna birine çok yakın bir kuruluşun iftar yemeğine katıldı sayın cumhurbaşkanı.

Diğer konuklara gelince: Bir zamanlar "Afrikalı demokrat modeli" olarak örnek gösterilen Robert Gabriel Mugabe (84), ülkesinin İngiltere’den bağımsızlık ilan ettiği 1980 yılından beri Zimbabve’nin devlet başkanı. Anayasayı istediği gibi değiştirip eli kanlı bir diktatöre dönüşmüş, özel askerlerine 20000 den fazla sivili öldürtmüş, bunu da saklamayan biri. Sayın cumhurbaşkanı ile aynı masada. Harika bir görüntü. Doğrusu gözlerim yaşardı.

Bir de olmazsa olmaz, Musevi cemaati lideri. (Nedense Museviler pek seviyor bizi) ABD ve AB den sayın cumhurbaşkanının yanında hiçbir büyük adamı göremedik ama olsun.

Yazımın başında bana gülen dostlar. Lütfen şu tabloya bir bakın. Haklı mıyım yoksa haksız mı? Ülkemiz nurlu ufuklara ne büyük bir hızla gidiyor değil mi?

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..