Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '10

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Manavgat'ın kızları ağlamaz

Manavgat'ın kızları ağlamaz
 

Kadın, sen Türkiye’de doğmuşsan eğer yanlış yapmışsın. Çünkü Türkiye, kadınların insan olarak kabul edilmediği bir ülkedir. ”Cennet kadınların ayakları ayakları altındadır” derler; ama altına güya cenneti serdikleri kadının ayaklarını tahta tabutta birleştirirler.

Türkiye’de 2009 yılının ilk on ayında 953. kadın da öldürüldü. Adam evlenme teklif ediyor. Kadın hayır, diyor. Ve adam kadını öldürüyor.

Türkiye’de 70 milyon insanın vicdanı böyle bir olay karşısında zerre kadar titremiyor.

953 köpek öldürülseydi bütün ülke ayağa kalkardı.

Utanmaz arlanmazlar, onursuz gurursuzlar bir de bu kadınları cenaze töreni yapıp dualarla gömüyorlar. Hangi yüzle!

Ve bu katil en geç 20 yıl sonra Türkiye’nin hapishanelerinden elini kolunu sallayarak çıkacak. 20 yıl ne ki? Hiç bir caydırıcılığı yok. Kötü bir insan olsam ben de öldürürüm.

Üç nokta var burada:

*****Halkın (aşkı, onuru, gururu, namusu için yaptı) diyerek erkeğe gösterdiği kapkara cehalet kokan, insanlık dışı hoşgörülü yaklaşım. Bu nedenlerle katile hoşgörülü davranan insan, alçaktır.

*****Devlet istese bu 953 kadından en az 800’ü kesinlikle ölmezdi. Devlet ülkemizde insanların öldürülmesini engellemiyor. Hatta ölüm gerçekleşinceye kadar bekliyor. Suçlu yakalayıp aferin alacak ya.

*****Katillerin cinayetleri çok kolay ve rahat bir şekilde işlemelerinin nedeni 20 yıl yatıp çıkacaklarını bilmeleridir. Ömür boyu hapis yatacağını bilen biri kolay kolay bu cinayetleri işleyemez.

Kanlar içinde, başı bir yana kaymış, gözleri aralık tam 953 kadın, 953 ana kuzusu. Yeni doğmuş bebeği ağlıyor. 5 yaşında Ayşe’si Kerbela’da şehit olan Hüseyin’in Zeynebi gibi saç baş yoluyor. 10 yaşında Mehmedi “Anam! Anam!” diye feryat ediyor.

Nazlı bakışlı 953 kadın, analarım, bacılarım, kardeşlerim, gencecik yaşınızda, hayatınızın baharında sizleri aramızdan aldılar. Çocuklarınız yetim kaldı. Boyunları bükük kaldı. Kiminiz daha çocuktunuz belki. Örgülü saçlı lise talebesiydi kiminiz.

Anam! Dün mezarına uğradım. Ayrık otları sarmış her yanı. Acın yüreğimde onulmaz yara oldu. Yanında Zeynep bacımın mezarı. Alçaklığına isim bulamadığım babamın sizi katlettiği gün hayatım karardı. Dün gördüm o Allahsız, kitapsız adamı. Kahvede okey oynuyordu. Afla çıkmış.7 yıl anam, sadece 7 yıl yattı.

Bir yılda 953 kadının öldürüldüğü Türkiye’de, Çankaya’da Türk bayrağı asla dalgalanamaz. Böyle bir acizliği, utancı bu devlet kaldıramaz. Askerinizi, polisinizi terhis edin. Hiç gerek yok.

Eğer bu ülkenin devleti kanunlarında “kadın” kelimesini kullanırsa yırtarım o kanun kitabını. Türkiye halkı ruhunu, vicdanını kaybetmiş yani ölmüş olabilir. Ama Kerim Korkut ölmedi daha!

Korkunç şüphe. Türkiye’de kadın katliamı devam ederken insanın aklına her şey geliyor.

953 kadının hunharca katledildiği ülkenin başbakanı “vah vah” bile demiyor.

Malum zihniyet içinde kılıçla kellelerin koparıldığı Arabistan’daki şeriat düzenine ve İran’daki molla rejimine özlem duyanlar var.

Yoksa Türkiye’deki kadın katliamı “örtülü recm” uygulamasının sonucu mu?

Bir şeyi illa da sizin kendi elinizle yapmış olmanız gerekmez. 953 kişi 953 kadını öldürmeye karar veriyor ve öldürüyor. Bir tanesini bile kurtaramıyorsunuz. Bütün güç ve yetki sizin elinizde. İnsanın aklına ne gelir?

Cumhuriyet savcılarına bu konuyu araştırmaları için suç duyurusunda bulunuyor ve kendilerini vatandaş olarak göreve çağırıyorum.

Öldürülen kadınların çoğunun “özgür kadın” diye adlandırılan guruplara ait olması insanda bu şüpheyi doğuruyor.

953. kadın da öldürüldü. Ellerinize kına yakın Türkiye kadınları! Onların ölümüne üzülmediğinizi düşünüyorum. Üzülmüş olsaydınız ölmezlerdi. Çünkü üzülmüş olsaydınız her öldürülen kadında tepkinizi ortaya koyar, Türkiye’nin her yerinde meydanları doldurur, yöneticileri tirtir titretir, katile ülkeyi dar ederdiniz.

İsteseniz yapardınız; istemediniz. Çünkü öldürülen kadınlar size göre ahlaksızdı ve ölmeleri gerekiyordu.

Devletin yardımıyla eli kanlı katiller işlerini gördüler; sizde seyrettiniz.

Ve kadın dernekleri. 953 kadın öldürülmüş ve sizden ses çıkmadığına göre bu yerlerde konken partisi düzenleniyor olmalı.

Ve alınları secdeden kalkmayan Müslüman hanımlar. Gözünüzün önünde 953 suçsuz günahsız kadını öldürüyorlar ve siz Allah’tan cenneti umut ediyorsunuz.

Bana bu ülkede kimse çağdaşlıktan bahsetmesin. 953 kadının öldürülmesini sadece seyreden bir halk çağdaş olamaz.

Kadınlarla ilgili ne kadar kitap varsa hepsini yırtıp çöpe atacağım.

Siz Duygu Asena’yı gözyaşları içinde uğurlarken ümide kapılmıştım. Demek bizi kandırdınız. Kadınların savaşında kahraman olup madalya takmaktı derdiniz. Öldürülen 953 kadın için hak ettiğiniz gurur madalyalarınızı alın lütfen!

Ve siz insanlıktan nasibi olmayan, peygamberin torununu şehit eden Yezit’ten daha yezit, Şimir’den daha şimir, adiliklerine isim bulamadığım alçak katiller! İnşallah bu ülkenin insanları yanılır düşer de Ağaç Hareketi düzenini bu ülkede kurarlar. O zaman 953 kadının katili, bundan önceki on binlerce suçsuz günahsız kadınlarımızın katilleri şunu bilin ki, değil dirinizi, ölünüzü bile vermeyeceğim. Hepinizi oraya gömüp hapishane avlusunda sizin için mezarlık kuracağım!

Erkeklerin neyinden bahsedeyim? Katiller ve akrabaları.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..