Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '10

 
Kategori
Haber
 

Manavgat Türkbeleni' nde baz istasyonu isyanı

Manavgat Türkbeleni' nde baz istasyonu isyanı
 

Manavgat’ın kasaplar mahallesinde ikamet eden bir gurup vatandaş, 14 Mart Pazar günü Türkbeleni’nde toplanarak, nerdeyse evlerinin içine kadar giren baz istasyonunu protesto ettiler. Birçok vericinin bulunduğu baz istasyonun kendilerinde baş ağrısı, unutkanlık, işitme sorunları gibi sağlık sorunları yarattığını belirten vatandaşlar, kanser olmak istemiyoruz, baz istasyonu istemiyoruz, çocuklarımız kanser olsun istemiyoruz diyerek sağlıklarını olumsuz yönde etkileyen baz istasyonunu protesto etti.

Bu konuda belediye başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluşla görüştüklerini belirten Kasaplar Mahallesi sakinleri, yetkililerin; sağlık bakanlığından izin çıkmış, bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediklerini ifade ettiler.

Kurumların kendilerine yeterli ilgiyi göstermediğinden yakınan vatandaşlar, ülkemizde insan sağlığı bu kadar mı ucuz diyerek duyarsızlıkla suçladıkları yöneticilere veryansın ettiler.

Biz nereye kime başvuralım ki; sorunumuza çare bulunsun diyen vatandaşlar, çocuklarımızın geleceği için endişeliyiz. Onların daha sağlıklı koşullarda yetiştirmek bizim en temel görevimiz, kanser olmak istemiyoruz diyerek baz istasyonun bir an evvel kaldırılması için herkesi duyarlı olmaya davet ettiler.

Konu ile ilgili video haberini izlemek için tıklayınız.

http://www.dailymotion.com/video/xcl02y_mahalle-sahinlerinden-baz-istasyonu_lifestyle

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..