Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mayıs '14

     
    Kategori
    Yemek - Mutfak
     

    Mantarlı ve kremalı piliç tarifi

    Mantarlı ve kremalı piliç tarifi
     

    Mantarlı ve Kremalı Piliç Tarifi


    MALZEMELER

    • 400 gr piliç göğüs eti
    • 4 Çorba kaşığı tereyağı
    • 250 gr kuşbaşı doğranmış mantar
    • 1 Çorba kaşığı kırmızı toz biber
    • 4 Çorba kaşığı krema
    • Bir tutam dereotu
    • Tuz

    HAZIRLANIŞI:

    Bu tarifimizde sizlere mantar,krema ve piliçin muhteşem birleşmesini anlatacağız bu tarifi mutlaka deneyin ve bize yorumlarınızı iletin şimdiden afiyet olsun.
    Piliç etlerini ve mantarları yıkadıktan sonra kuşbaşı doğrayalım.
    Tereyağını eriterek kuşbaşı doğranmış piliç göğüslerini altın sarısı renk alıncaya kadar çevirelim.
    Mantarları ilave ederek 2 dakika daha yumuşayıncaya kadar sote edelim ve daha sonra.
    Hazırladığınız mantarlı pilice kırmızı toz biber, tuz ve kremayı ilave ederek bir taşım daha kaynatıp, ocaktan indirelim.
    Hazırladığınız mantarlı pilici tabağa koyduktan sonra doğranmış dereotu, bir dal nane ve haşlanmış makarna ile sıcak olarak servis yapalım.Afiyet Olsun.

    Not: Yanına ilave olarak,havuç,patates,brokoli ve karnıbahar haşlıyarak garnitür yapabilirsiniz..

     
    Toplam blog
    : 1
    : 281
    Kayıt tarihi
    : 15.04.14
     
     

    Hazır Yemek Tarifleri 2014 yılında siz yemekseverler için kurulmuş olup sizlere en yeni,en güncel..