Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Aralık '14

 
Kategori
TV Programları
 

Maral dizisinin tanıtım filmi yılbaşı gecesi ekranlarda

Maral dizisinin tanıtım filmi yılbaşı gecesi ekranlarda
 

Sabırsızlıkla beklenen başrollerini Hazal Kaya- Aras Bulut İynemli’nin paylaştığı Maral dizisinin yayın tarihini beklerken sabırsızlığımıza azıcıkta olsa gem vuracak tanıtım filmi yılbaşı gecesi ekranlarda olacak.

Seyircinin merakla beklediği dizi için Hazal Kaya bilindiği gibi yeni bir kılıfa büründü. Makyajı, saçı, gözüne taktığı gözlük ile hafif bilmiş edası gerçekten sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni projeleri ile atılım yapmak için kesenin ağzını açan Tv8’in sahibi Acun Ilıcalı, çuval dolusu reyting için de oldukça cesur hareketler yapıyor, kararlar veriyor.

Hazal’ın parası züğürtün çenesini yorar atasözümüzden yola çıkılacak olursa Hazal Kaya’nın bölüm başına alacağı ücret pek çok kişinin diline pelesenk oldu. Haliyle de “Ucuz dizi yapacağız!” sözü de Acun Ilıcalı’nın unuttuğu bir söylem oluverdi. Dizinin bölüm başına maliyeti düşünülürse gerek Hazal Kaya, gerek Aras Bulut İynemli ve diğer emekçiler mecburen bütçeyi zorlayan faktörler olacak ama karşılığında geri dönüş eğer istenilen gibi olursa da kanalın reklam bonusları kovaları dolduracak.

Çağatay Ulusoy- Serenay Sarıkaya’ya rakip gördüğüm ekran çifti bu sene Hazal Kaya- Aras Bulut İynemli’dir. Bu çiftin uyumu daha dedikodu aşamasında bile sosyal medya da oldukça ses getirdi. Şimdi yan yana görüp nihayi onayı bekleniyor. Acun Ilıcalı da haliyle bu durumu pozitif değerlendirerek yılbaşı gecesi Maral dizisinin görüntülerini bizlerin görüşüne sunacak. Yalnız tek korkum var ki bence bu sizlerin de endişesi, tıpkı “Kurt Seyit ve Şura” da olduğu gibi tanıtımlar ile ekranı boğup izleyicileri sıkmasıdır.

Acun Ilıcalı son derece akıllı bir yönetici, bu yüzden ki diğer yarım “korkma, Acun bunu tadında bırakır!” diyor. Eğer beklenen masal, dizinin atmosferinde yakalanırsa (ki ben güveniyorum) her şey yolunda gidecek ve gerek kanal gerek dizi emekçileri beklediğini bulacaktır.

Hayatta beklediğinizi bulmanız dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..