Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '13

 
Kategori
Haber
 

Mardin Cezaevi önünde siilahlı saldırı: 5 ölü

Mardin Cezaevi önünde siilahlı saldırı: 5 ölü
 

Mardin Cezaevi önünde silahlı saldırı (görsel netten)


Ne olacak bu cinayetlerin sonu gelmeyecek. Ülkemizde her gün yüzlerce cinayet haberleri işitiyor, üzülüp dehşete kapılıyoruz. Bu yüzden TV Haberlerini izlemek istemiyorum. Eyer bu konuda köklü bir çözüm gelmezse bu cinayetlerin arkası kesilemeyecek, canlar yanacak. Adam kaç canı gözünü kırpmadan öldürüp, birkaç yıl yatıp çıkıyor. Olan ölene oluyor. Bu yasalar değişmeli bu ülkeye idam getirilmeli, cana can. Yoksa bu cinayetler sürüp gidecek. Cinayetsiz, sakin bir yaşamı özlüyoruz ve bekliyoruz. İşte Mardin’de işlenen o cinayet haberi.

NAHİDE ÇELEBİ

Mardin'de meydana gelen silahlı saldırıda anne ve 4 çocuğu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Mardin Cezaevi'ndeki bir yakınını ziyarete giden ismi henüz öğrenilemeyen bir kadın ile beraberindeki çocukları, cezaevi önünde kimliği bilinmeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda, anne ve 4 çocuğu olay yerinde öldü.

Saldırıda hayatını kaybeden 4 yaşındaki Mirza İpek ve 24 yaşındaki Emine İpek olduğu belirlendi. Diğerlerinin kimlik tespit çalışmaları sürüyor.

Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı olay yerinde, Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemeleri sürüyor.

Görgü tanıkları, saldırganların olay yerinden koşarak kaçtıklarını söyledi.
Saldırı üzerine cezaevi önüne çok sayıda polis ekipleri sevk edildi ve geniş güvenlik önlemleri alındı.

Mardin Emniyet Müdürü Derviş Kara da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Saldırıda yaşamlarını yitiren 5 kişinin cesetleri, Mardin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralı çocuk da Mardin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlatırken, kent giriş ve çıkışları tutuldu.

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..