Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '17

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Marka Tescil Firmaları ve Fiyatları

Marka Tescil Firmaları ve Fiyatları
 

Marka Tescili


İşletme sahiplerinin son yıllarda en çok önem gösterdiği konu şüphesiz markalarının tescillenmesi ve yasal olarak kendilerine ait olmalarını istemeleridir. Bu konuda günümüzde Türkiye’nin her bir yanında işini gerçekten kaliteli yapan marka tescil ve patent tescil ofisleri bulunmaktadır. İşletmeler bulundukları bölgede veya farklı illerden buldukları marka tescil firmaları ile istişare ederek başvuru gerçekleştirerek markalarının tescil edilmesini sağlamaktadırlar.

Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta şudur ki; Özellikle internet üzerinden araştırılan marka tescil ofisinin referansları, adres bilgisi ve hakkında detaylı bilgi sahibi olmak çok önemlidir. Çünkü marka tescili uzun süreçli bir işlemdir bu yüzden bugün işlem yaptığınız marka tescil firmasını yarın bulamayabilir ve markanızın tescilini tamamlamayabilir ve hem zaman hem de maddi olarak kayıplar yaşayabilmeniz oldukça yüksektir.

Bu yüzden sektörde tanınan bilinmiş marka tescil firmalarını tercih etmenizi öneriyoruz. Ayrıca internet ortamında özellikle çok düşük rakamlara marka tescil ve patent tescili işlemi yaptığını belirten internet sitelerindeki ücret hizmet bedelidir ve normal marka tescil firmasından çok daha pahalıya gelmektedir aslında ücretleri ve aldığınız bir hizmette yoktur aslında çünkü onlar sadece ücreti alıp başvuru yapmaktadırlar.

İstanbul bölgesinde hem müşteri memnuniyetine önem veren hem de en çok tercih edilen uygun fiyatlarla hizmet sağlayan marka tescil ofislerini bulabilmeniz mümkündür. 

 
Toplam blog
: 2
: 226
Kayıt tarihi
: 23.10.14
 
 

Mert Aydoğan, Dijital Pazarlama, Web Tasarımı ve SEO Danışmanlığı konusunda hizmet veren ve Tekno..