Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Temmuz '14

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Marmaris'te bu genç ressam konuşuluyor.

Marmaris'te bu genç ressam konuşuluyor.
 

Genç yaşına rağmen kişisel sergileri var Gözde Burcu'nun


Bayram bir fırtına gibi gelip geçti. Sıcaklardan neyi nereye koyacağımızı, nasıl nefes alıp vereceğimizi, serin köşe kapma yarışı ve denizin de yorgunluğu ile birlikte katmer katmer bıkkınlıklarla bayramı bitirdik hele şükür.

          Marmaris’te Martı Otel Salonlarındaki unutulmaz sergi, yerli ve yabancı sanatseverlerini bir araya getirdi. Çiçeği burnunda Ressam Gözde Burcu Top’un yapıtları, göz doldurdu.

          Muğla Müzesi Müdürü Esengül Öztek’in de bulunduğu resim sergisinin açılışında, sanat grubu üyeleri de, bir araya geldiler.

 

          Bayramın ilk günü yoğunluğuna rağmen sergi,  verilen zengin menülü koktey eşliğinde gönüllerde yerini buldu.

          Ressam’ın menajerliğini, bir sanatçı olan annesi Günseli Hanım yapıyor.  Kendisi ayrıca, Marmaris Filarmoni Derneği, Sanatları Bölümü Başkanı. Aynı zamanda da o da ressam. Kılı kırk yaran titizliği, kızı Burcuya  da geçmiş. Renklerdeki özgünlük bas bas bağırıyor ben buradayım, ben de varım diyerekten. Sergiyi beğenenler, aralarında konuşurken, genç ressamın başarısını, gözde bir olay olarak görüyor ve tebrik ediyorlardı.

          Bu arada sergiye renk katan  Martı Resort Otelin  Dans Orkestrası “Renkler-Dans” topluluğundan , dans gösterisi de izlendi.    

          Otelin dans hocası Ali Kemal Özkan, Züheyla Özkan çiftinin muhteşem tango gösterisi, Marmaris Filarmoni Derneği Ahmet Yaşar Altınöz (çello), Cemal Demir (piyano) canlı müzik performansları eşliğinde açılışa renk kattı.Ve beğeni kazandı.

          O günkü genç ressamın birbirinden güzel tabloları genelde beğeni kazanırken, sarf edilen memnuniyet söylemleri ile ressam, gurur ve hayat buldu denilebilir.

          Ressamın muhtelif tarihlerde açtığı  kişisel sergilerin de,  başarılı geçtiği, ayrıca ifade edilmekte. Ve Marmariste  bu  genç ressam konuşuluyor.

          Biz de genç ressamı kutlarız.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..