Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '21

 
Kategori
Astroloji
 

Mars Akrep Burcunda

Mars gezegeni bizim mücadele şeklimizi, rekabet duygumuzu, tutkularımızı, hırslarımızı ve hareket enerjimizi ifade eder. 30 Ekim’de Akrep burcuna geçen Mars 13 Aralık’a kadar burada ilerleyecek. Akrep burcunda yücelen Mars, bu dönemde davranışlarımızda, girişimlerimizde kararlı ve gözü kara olmayı veriyor.
Terazi burcundayken gökyüzünde hakim olan dengeleri gözetme ihtiyacından istediğini hayata geçiremeyen enerji, şimdi hedefe odaklanıp harekete geçme haline dönüşecek. Bu dönemde cesaret edemediğimiz adımları atabilir, hatta gözümüzü karartarak eyleme geçebiliriz. 
10 Kasım’da Merkür ve Mars Satürn ile zorlu bir açı yapacaklar. 10 Kasım civarındaki günlerde düşüncelerimiz ve eyleme geçme isteğimiz konusunda kısıtlanma hissedebiliriz. Yapmak istediklerimizle yapabildiklerimiz birbirini tutmayınca çatışma yaşamak mümkün. Sözlerimiz çok kırıcı olabilir. Stresin, saplantının yüksek olacağı günler. Ayrıca kazalara karşı da dikkatli olmaya, fevri çıkışlardan uzak durmaya dikkat edilmeli.
19 Kasım Ay tutulmasında da Uranüs’le zıtlaşacak olan Mars o günlerde de davranışların isyankar olmasını verecek. Kontrolsüz öfke yaşama, sonunu düşünmeden çatışmaya girme dürtüsü ön planda olacak.
29 Kasım civarında ise hayaller, idealler için harekete geçmeyi, mücadele etmeyi destekleyen bir görünüm var.
30 Ekim-13 Aralık arasında haritalarımızda Akrep burcunun bulunduğu ev konularında daha hareketli olacağız. Yükselen burçlara göre karşılaşacağımız olaylar;
YÜKSELEN KOÇ
Risk almaya daha yatkın bir doğada olacaksınız. Temkinli davranmaya dikkat edilmeli. Yeni kredi ya da borç almak yerine mevcutların ödeme planları ile ilgili eyleme geçebilirsiniz. Bazı operasyonlar da gündeme gelebilir.
YÜKSELEN BOĞA
Ortaklı işlerde, iş birliği yapılan alanlarda ve ikili ilişkilerde risk almaya daha yatkın bir doğada olunacağı için temkinli davranmaya dikkat edilmeli. Rekabet konusunda stratejik davranabileceğiniz kadar gözünüzü karartabileceğinizi de unutmadan hareket etmelisiniz.
YÜKSELEN İKİZLER
İş ortamında, çalışma arkadaşlarıyla olan ilişkilerde risk almaya daha yatkın bir doğada olunacağı için temkinli davranmaya dikkat edilmeli. Sağlığınızla ya da beslenme düzeninizle ilgili daha dikkatli olabilirsiniz. Günlük akışınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.
YÜKSELEN YENGEÇ
Aşk hayatında ne zamandır cesaret edemediğiniz adımları atabilirsiniz. Genel anlamda risk almaya yatkın bir doğada olunacağı için temkinli davranlmaya dikkat edilmeli. Hobilerinizle ilgilenmek, çocuklarla daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 
YÜKSELEN ASLAN
Evinizle, gayrimenkullerle ilgili planladığınız konuları hayata geçirebilirsiniz. Genel anlamda risk almaya yatkın bir doğada olunacağı için temkinli davranmaya dikkat edilmeli. Aileyle daha çok vakit geçirmek, ebeveynlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 
YÜKSELEN BAŞAK
Eğitim ve iletişim alanında daha aktif olunacak bu dönemde trafikte ve iletişim alanında risk almaya yatkın bir doğada var. Bu alanlarda temkinli davranmaya dikkat edilmeli. Yakın arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle, kuzenlerinizle daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 
YÜKSELEN TERAZİ
Yatırımlar, kazançlar konusunda ne zamandır cesaret edemediğiniz adımları atabilirsiniz. Maddi konularda risk almaya yatkın bir doğada olunacağı için temkinli davranmaya dikkat edilmeli. Kendi yeteneklerinize odaklanmak, ürettiklerinize daha çok vakit ayırmak isteyebilirsiniz.
YÜKSELEN AKREP
Bireysel isteklerinizle ilgili cesaret edemediğiniz adımları atabilirsiniz. Hayatınızın tüm alanlarında risk almaya daha yatkın bir doğada olunacağı için temkinli davranmaya dikkat edilmeli. Kişisel kararlarda stratejik davranabileceğiniz kadar gözünüzü karartabileceğinizi de unutmadan hareket etmelisiniz.
YÜKSELEN YAY
Daha çok kısıtlandığınızı düşündüğünüz alanlarda harekete geçmek, tamamlanmamış konuları tamamlamak isteyebilirsiniz. Korkularınızın üzerine gitmeye, onlarla yüzleşmeye yatkın olacaksınız. Genel anlamda risk almaya yatkın bir doğada olunacağı için temkinli davranmaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN OĞLAK
Planlarınızı gerçekleştirmek için uzun zamandır cesaret edemediğiniz adımları atabilirsiniz. Rekabetçi ve risk almaya yatkın bir doğada olunacağı için temkinli davranmaya dikkat edilmeli. Sosyal hayatın içinde olmak, arkadaşlarınıza daha çok vakit ayırmak isteyebilirsiniz.
YÜKSELEN KOVA
İş hayatınızda son dönemde cesaret edemediğiniz adımları atabilirsiniz. Kariyerle ilgili konularda rekabet etmeye, risk almaya daha yatkın bir doğada olunacağı için temkinli davranmaya dikkat edilmeli. Sorumluluk alınması gereken konularda stratejik davranabileceğiniz kadar gözünüzü karartabileceğinizi de unutmadan hareket etmelisiniz.
YÜKSELEN BALIK
Ticari konularda, yurt dışı bağlantılı işlerde ne zamandır cesaret edemediğiniz adımları atabilirsiniz. Düşüncelerinizi ortaya koyarken risk almaya yatkın bir doğada olunacağı için temkinli davranmaya dikkat edilmeli. Kendi inançlarınız doğrultusunda hareket etmek, gezmeye, keşfetmeye daha çok vakit ayırmak isteyebilirsiniz.
Sevgilerimle,
Aslıhan Doktoroğlu
Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için;
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..