Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '14

 
Kategori
Astroloji
 

Mars gerilemesi ve etkileri

Mars gerilemesi ve etkileri
 

01 Mart - 20 Mayıs 2014 Tarihleri Arası Mars Retro


Mars yaklaşık 2,5 yılda bir gerilemede olur ve ortalama 3 ay Retro sürecinde kalır.

Mars, 3 Ay sürecek Retrosu  ile 2014’e damgasını vuracak diyebilirim

Hareketin, aksiyonun, enerjinin gezegeni Mars, 8 Aralık 2013 / 26 Temmuz 2014 tarihleri arası Terazi burcunda olacak. ... Terazi burcundaki ziyareti süresince,  01 Mart / 20 Mayıs 2014 tarihleri arası Retroda, yani geri harekette olacak.

Mars, Aşk ve Adaletin gezegeni Venüs’ün evi olan Terazi burcunda ziyarette, ve daha önce Mars’ın Terazi yolculuğu ve burçlarımıza göre etkilerini yazmıştım. Adalet temasının ön planda olacağından, önce hayatlarımızda bazı taşların yerinden oynayacağından bahsetmiştim. Alışılmış düzen ve rutinimizde değişimler olacağını söylemiştim. Mars gezegeni doğası gereği,  aksiyonu, değişimi ve hareketi temsil eder. Değişim Retro ile tam tetiklenecek ve tüm dikkatler Mars vasıtası ile hayatımızda Terazi burcunun yönettiği alanda olacak.

( Mars'ın Terazi yolculuğu başlığı altındaki ekli blogumdan, yükselen burçlarınıza göre etkilerini, hangi alanda değişimi getirebileceğini okuyabilirsiniz.  )

http://blog.milliyet.com.tr/mars-in-terazi-yolculugu/Blog/?BlogNo=439811

 

Gerileme sürecinde gökyüzü çok kritik etkilerde ayrıca. Uranüs ve Plüton arasında gerekleşecek sert etkide, Mars’ta başrolde olacak. Hem ülkemiz, hem de bireysel haritalarımızda, çekişme, rekabet ve değişimler etkide. Bu sert etkide, Jüpiter’de Yengeç burcundan, zorlu açıları tetikliyor olacak. Özellikle bu önemli 4 büyük gezegen arasındaki büyük çekişmeyi alevlendirecek. Tam tarihi 22 Nisan 2014.

Öncelikle belirtmem gerekiyor bu senenin yıldızları, Terazi ve diğer öncü burçlar olan, Koç – Yengeç ve Oğlaklar.  

Hayatlarınızda köklü değişimler olmalı bir süredir.

Mars’ın Retro süreci önemli değişimleri tetiklerken, bir diğer yandan da, mücadele enerjimizin ve sinirlerimizin zayıfladığı dönemlere de işaret eder. Kontrolümüz dışında yaşadığımız olaylar, sinirlerimizi bozabilir.Dikkatimizin dağıldığı dönemler olabileceği için, aklı salim olmakta fayda vardır. Ayrıca, enerjimiz düşük olacağı için dinlenmeliyiz, enerjimizi kontrolsüz harcar ve kendimize zaman ayırmazsak sağlık problemleri yaşayabiliriz aman dikkat.

Gerilim ve tartışmalardan mümkün olduğunca uzak durmalıyız. Özellikle Uranüs ve Plüton ile de kontakta olacağı Mart ve Nisan aylarına ayrıca dikkat etmeliyiz.  Doğal afetler, yangın ve benzeri etkilere karşı daha dikkatli olmalıyız, trafikte ve iletişimimizde, sinirlerimize dikkat etmeliyiz.

Adaleti simgeleyen Terazi burcundaki Mars ve Retro süreci, bize yeniden yapılanma sürecini de beraberinde getirecektir.

Özellikle Mart ve Nisan aylarında geçekleşecek tutulmalar ve önemli 4 gezegenin yapacağı gergin açıları da göz önünde bulundurursak, gerçekten sağduyulu olmanın önemli olacağını söyleyebilirim.

İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar önemli ölçüde etkilenecek. Dolayısı ile Mars’ın Terazi yolculuğu bitene kadar önemli değişimler yaşayacağımızı düşünebiliriz ve temkinli hareket etmemizin önemini kavramalıyız.

Mars Terazi süreci çok önemli değişimleri tetiklerken, Marsın Retro süreci hayatlarımızda önemli döngüleri işaret ediyor olacak.

Mars gerilemesinin aktif olduğu yıllar dikkat çekicidir. Önemli politik değişimler ve beraberinde hayatlarımızda da önemli değişimleri tetikler.

Bu sebeple, 2014 yılı hayatlarımızda önemli milat olabilir. Terazinin adaleti ile Mars, uzun vadede olumlu değişimlerin alt yapısını da hazırlıyor olacaktır.

Sevgilerimle

Berna Atay

Twitter : BernAtay

 
Toplam blog
: 19
: 4343
Kayıt tarihi
: 30.08.13
 
 

Astroloji sevdalısı olarak, yazılarımı sevgili Milliyet Blog okurları ile de paylaşmak istedim. G..