Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mayıs '22

 
Kategori
Astroloji
 

Mars Koç Burcunda

Hareket Başlıyor
İrademizi ortaya nasıl koyduğumuzu ve mücadele şeklimizi etkileyen Mars, 25 Mayıs-5 Temmuz arasında Koç burcunda ilerleyecek. Koç burcunun yöneticisi olan Mars bu burçta güçlü ve etkindir.
Mars bu süre içinde bizlere ataklık ve hareketlilik verecek. İyicil açılarında girişimi ve rekabeti desteklerken, zorlu açılarında çatışmayı, öfkeyi, kazaları ve fevri hareketleri gündeme getirecek.
15 Nisan’dan bu yana Mars’ın Balık yolculuğunda genel anlamda girişim motivasyonumuz düşüktü. Bizi harekete geçiren daha çok hayallerimiz ve merhamet göstermemiz gereken alanlar oldu. Şimdi ise daha önce cesaret edemediğimiz konularda adım atabilir, içimizdeki ataleti bir kenara bırakabiliriz. Kendimize güvenimiz artacağından daha mücadeleci davranabiliriz.
Bu dönem Jüpiter’in de Koç burcundaki etkileri hızlanacak. Dikkat edilmesi gereken sabırsız davranışlardan sakınmak ve öfke kontrolü yapabilmek olacak.
25 Mayıs-5 Temmuz arasında, haritalarımızda Koç burcunun bulunduğu ev konuları hareketlenecek. Bu konular üzerinde daha aktif olacağız.
Koç, Yay ve Aslan burçları olumlu etki alırken, Oğlak, Yengeç ve Terazi burçlarının sağlık ve öfke konusunda daha temkinli davranmaları önemli.
Mars’ın açılarıyla öne çıkan tarihler;
29 Mayıs rekabetin, aklımızdaki konularda harekete geçme motivasyonunun yüksek olduğu bir gün. Adım atarken sabırsız davranmamaya, durumları fazla zorlamamaya dikkat etmek önemli.
2 Haziran’da geçmiş konularla ilgilenmek zorunda kalabiliriz. Özellikle Nisan sonunda gündeme gelen konularla ilgili girişimde bulunmamız gerekebilir.
15 Haziran’da enerjimizi intikam almak için kullanmamaya çalışalım. Yanılmaya yatkın olacağımızdan acele hareket etmemeye dikkat etmek önemli olacak. Sakarlıklar, yaralanmalar da yaşanabilir.
27 Haziran ise yarım kalmış konularda kalıcı ve net sonuçlar elde etmek için harekete geçilebilir. 
1-2 Temmuz’da öfkeli tavırlara, kazalara, ateşle ilgili konulara ve güç savaşlarına karşı dikkatli olunmalı.
5 Temmuz düşüncelerimizi eyleme döndürebileceğimiz bir gün. Yalnız başkalarına karşı diretmeci bir tavır içinde olmamaya gayret edilmeli.
 
Hepimize güzel adımlar olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..