Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Haziran '16

 
Kategori
Astroloji
 

Mars retrosu sona eriyor 1 Temmuz Cuma 2016

Mars retrosu sona eriyor 1 Temmuz Cuma 2016
 

1 Temmuz Cuma günü retro hareketini sonlandıracak olan Mars, Akrep burcunun 23. derecesinden ileri hareketine başlıyor olacak.
 
Mars'ın retro hareketinin sonlanması öncesi 29 ve 30 Haziran günü ileri hareketine başlamak üzere durağanlaşan konumda olacak. Özellikle bu iki gün için ve Mars'ın ileri hareketine başlamış olduğu öncü günler içinde, Mars'ın retro süresince taşıyor olduğu dengesizlik, belirsizlik taşıyan enerji etkilerinin yıkıcı olabilecek negatifselliğine karşı farkındalık taşıyor olmak fayda getirici olacaktır.
 
Gezegenin retro hareketinin bitişi ile birlikte fiziksel enerjinin daha dışsal olarak ortaya konulacağı, Mars bünyesine ait olan mücadele, gayret ve etken olma koşullarının daha aktif olarak kullanılacağı söylenebilir.
 
Mars, Akrep burcunun 23. derecesinde başladığı ileri hareketiyle 2 Ağustos günü Yay burcuna geçinceye değin, kararlı, güçlü ve cesaret barındıran enerjiler taşıyor olacak. Ülkemiz haritası üzerinde Mars'ın 5. evden transferi genç nüfusu ön plana çıkarmakta. Sanatsal ve sporsal faaliyetler, eğlence ve tatil yerleri gibi yorumlayabileceğimiz alanlarda da Mars transferinin etkili olacağı görülmekte. 
 
2 Ağustos sonrası Yay burcuna geçecek olan Mars gezegeni ülkemiz natal haritasının 6. evinden transfer ediyor olacak. Kamusal alan ve çalışanları, güvenlik ve askeri güçleri ifade eden alanlarda etkisini görebilecek olduğumuz  Mars bu burçtaki yolculuğu süresinde Satürn ve Antares sabit yıldızı ile kavuşum yapıyor olacak.
 
Yay burcunda Mars gezegeni, inançsal, fikirsel çatışmaları, savaşları, mücadeleleri ifade eder. Eğitim, uluslararası ilişkiler ve hukuksal konulara da işaret eden Yay burcunda Mars'ın 27 Eylül'e kadar olan gezegensel hareketleri için şu yazımı okuyabilirsiniz 
 
https://dilarabasarefeoglu.com/2016/06/11/bu-bir-mars-yazisidir/ 
 
Ülkemiz açısından içinde bulunduğumuz yıl dahilinde  Mars'ın enerjisi, madenler, topraksal kaynaklar, taşınmaz mallar, gayrimenkuller, atalardan kalan mirassal, anıtsal değerler ve sahip olunan vatan toprağı alanlarında işlevsellik getiren konumda bulunmakta. Aktiflik yaratan, bu alanlarda yaşanacak olan olaylar tüm toplumu etkileyen şekilde gelişir. 
 
Bu önümüzdeki süre içerisinde geçmiş 18 şubat - 18 Nisan 2016 tarihleri arasında başlangıcı yapılmış olan girişimler, plan, proje gibi işlerin Mars'ın retro süresince kesintiye uğramış, net bir gelişim, karar sağlanamamış oluşunu ve 1 Temmuz itibari ile yeniden gündemimize gelişi ile bir sonuca, karara, aktif hale doğru gidişini de deneyimleyecek olacağız.
 
Sevgi ile...
 
Dilâra Başar Efeoğlu
 
Fotoğraf , Mars'ta güneş doğuşu, kaynak,  https://www.nasa.gov/ 
 
 
 
Toplam blog
: 100
: 688
Kayıt tarihi
: 25.04.16
 
 

Dilâra Başar Efeoğlu sayfanın içeriğini oluşturan Felsefe, Ezoterizm, Spiritüalizm ve Astroloji a..