Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Haziran '08

 
Kategori
Haber
 

Mars sahipsiz değildir.

Mars sahipsiz değildir.
 

Batı artık bu dünyadan iyiden iyiye umudunu kestiği için çerini çöpünü bırakarak uzayda bir yerlere gitmenin çarelerini aramaya ve bilumum kuşlarını gezegenlere ve uydulara indirmeye başladı. En son mars gezegenine indirdikleri uzay aracının ismi ise bayağı enteresan gerçekten; "Anka kuşu", bu kuş henüz bir kaç resim göndermiştirki bu gün haberlerde okuduğum kadarıyla, bir kaç yurdum genci Nasa' nın internet sitesini hackleyip siteye bayrak asmış.

Şimdi insan düşünmeden edemiyor. Bu arkadaşlar dünyalıların marsı istilasına karşı oldukları için mi veya bir show yapmak için mi bu eylemi yapmıştır. Eğer marsı ve marslıları koruma ve kollama görevi üzere bu yapılmışsa saygı duymak gerekir. İnsan hakları herkes içindir ve marslıda olsa insan insandır :) , hakları korunmalıdır ve bu gençler evren haklarını koruma adına önemli bir görevi yerine getirmişlerdir.

Yok eğer böyle ulvi bir amaçla değilde sırf gösteriş için yaptıylarsa bilimsel gelişmeye karşı olan gençler diye adlandırılıp haberi her okuyan insanın altına işeyecek kadar gülmesine dahi yol açmışlardır; "Siz bizi güldürdünüz Allahda sizi güldürsün" gibi bir hayır dua da almış olabilirler. Saygılarımla...

 
Toplam blog
: 251
: 916
Kayıt tarihi
: 06.10.06
 
 

İ.Ü Edebiyat Fak. Coğrafya bölümü mezunuyum. Lise, üniversite ve  öğretmenliğim boyunca yaşamı şi..