Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '13

 
Kategori
Astroloji
 

Mars Terazi burcunda...

Mars Terazi burcunda...
 

8 Aralık 2013’te Terazi burcu seyrine başlayan Mars, retro (ters) hareketiyle birlikte 27 Temmuz 2014’e kadar burada yolculuğuna devam edecek.

 

 Mars; savaşmayı, cesareti ve girişim ruhunu, kendimizi ortaya koyarken sergilediğimiz güdüsel savunma mekanizmamızı ifade eder.  Terazi burcu ise ilişkileri ve eşitlikle dengelenmeyi…

 

 Mars Terazi burcunda zararlı bir konumdadır.  Marsın temsil ettiği savaşçı ruhumuz ikili ilişkiler de ortaya çıkarken hak edene hakkettiğini verme güdümüz fazlasıyla yükselecektir. Bu etki süresi, haksızlıklar karşısında, eşitlik için var gücümüzle savaşacağımız bir döneme işaret eder. Bunu yaparken amacını direk belli etmek yerine, soğukkanlı davranarak akıl oyunlarıyla sergiler. Kimin samimi, kimin sahte olduğunu anlamakta zorluk çekebiliriz. İnsani hırslarımızın ve intikamcı duygularımızın kurbanı olmak yerine, gereksiz çıkışlardan kaçınarak, çevremizde olup bitenleri sakinlikle karşılayarak, bu süreci en zararla atlatabiliriz.

 

 Ülkemizde de çarpıcı zamanlara işaret eden bu süreç, Balbay'ın tahliyesiyle  ilginç bir şekilde başladı. Ergenekon davalarıyla ilgili haberler gündemi meşgül etmeye devam edecek. Seçimleri kapsayan ve değişimi öngören bu süreç; hak için mücadele ederken, bazen olması gerektiği şekilde, bazen de kötü sonuçlar doğurabileceğini göz ardı ederek Halk ile Devlet arasında ilginç olaylar yaşanmasına neden olacaktır.

 

 

Mars Terazi burcu geçişi, herkesin hayatına farklı bir alan da etki eder.

 

Yükselen burçlara göre etkileri;

 

Koç

Hayatınız da mücadele verdiğiniz alan ikili ilişkileriniz olacaktır. İlişkiler ve ortaklıklar konusunda çok daha dikkatli olmanız gereken bir sürece girmektesiniz. İlkbahar aylarında hayatınızda ilginç gelişmeler yaşanabilir, tüm bunlar sizin için olması gereken değişimlerdir.

 

Boğa

Hayatınız da mücadele verdiğiniz alan çalışma ortamınız ve günlük hayatınız olacaktır. Burada ki değişimlere direnmek yerine önceliklerinizi belirlemelisiniz. Sağlığınıza daha çok dikkat etmeniz gereken bir döneme girmektesiniz.

 

İkizler

Hayatınız da mücadele verdiğiniz alan aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkileriniz olacaktır. Bu alanlar da sorumluluklarınız artabilir, onların problemleriyle daha çok uğraşmanızı gerektirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Spora başlamak için güzel bir zaman.

 

Yengeç

Hayatınız da mücadele verdiğiniz alan eviniz ve bilinçaltınızı meşgul eden konular olacaktır. Ev değişimiyle veya tadilatla ilgili konular gündeme gelebilir. Sessizliğe çekildiğiniz bazı konularda eşitlik için savaşma güdüleriniz yükselebilir, bunları kontrol etmelisiniz.

 

Aslan

Hayatınız da mücadele verdiğiniz alan kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile ilişkileriniz olacaktır. Bu alanlar da oluşabilecek gerginlikleri sakinlikle kontrol etmenizde yarar var. Düşünce ve fikirlerinizi ortaya koyarken fevri çıkışlardan ve yanlış anlaşılmalara sebep olabilecek durumlardan uzak kalmaya özen göstermelisiniz.

 

Başak

Hayatınız da mücadele verdiğiniz alan para konuları ve sahip olduğunuz değerler olacaktır. Parasal konularda harcamalarınıza ve yatırımlarınıza dikkat etmeli ve harekete geçmeden önce iyi düşünmelisiniz. Yapmanız gereken ekstra ödemeler gündeme gelebilir.

 

Terazi

Hayatınız da mücadele verdiğiniz alan kendinizle ilgili değişimler olacaktır. Sağlığınıza ve sakarlıklara ekstra dikkat etmeniz gereken zamanlardasınız. Agresif davranışlardan ve aşırı iddialı tutumlardan uzak durmanız sizin yararınıza olacaktır.

 

Akrep

Hayatınız da mücadele verdiğiniz alan kendi iç dünyanız olacaktır. Sizi rahatsız eden, bırakmak istediğiniz alışkanlıklarınızdan kurtulabilmeniz için güzel bir zaman. İlkbahar aylarında  ilişkileriniz de ılginç değişimler yaşamanız olasıdır.

 

Yay

Hayatınız da mücadele verdiğiniz alan arkadaş ortamlarınız olacaktır. Onların problemlerine daha çok yoğunlaşabilir, sosyal ortamlarda daha çok aktifleşebilirsiniz. İlkbahar aylarında bu alan da değişimler meydana gelebilir.

 

Oğlak

Hayatınız da mücadele verdiğiniz alan kariyer hayatınız olacaktır. Hedeflerinize daha çok yoğunlaşarak, fırsatları zorlayabilirsiniz.  Otorite figürleriyle ilişkileriniz de dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

 

Kova

Hayatınız da mücadele verdiğiniz alan eğitim konuları olacaktır. Hukuki konular da işleriniz varsa bunlarla ilgili gelişimler yaşamanız muhtemeldir. Seyahat konuları gündeme gelebilir. İlkbahar aylarında felsefi konularla ilgili düşünceleriniz yoğunlaşabilir.

 

Balık

Hayatınız da mücadele verdiğiniz alan başkalarından gelen gelirleriniz olacaktır. Borç, kredi vb. işleriniz de gecikmeler yaşayabilirsiniz.  Bu alanda dikkatli olmanız ve hesaplarınızı iyi yapmanız gerekir.

 

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..