Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '16

 
Kategori
Astroloji
 

Mars-Uranüs arasında gergin açı

Mars-Uranüs arasında gergin açı
 

Mars-Uranüs Kare açısı
 
Pluto ve Mars gezegenin kavuşumu; kullanılmaya hazır, büyük, kuvvetli ve birikim ile oluşturulmuş saklı bir gücün varlığının habercisiydi. Saklı olan bu potansiyel gücün tüm birikimi ile yüklenmiş olan Mars'ın Uranüs ile kare açıya doğru gidişi gücün ne yönde kullanılacağının yönünü çizmekte.
29 Ekim Cumartesi günü sabah saatlerinde (06.55) derecesel olarak kesinleşecek olan açı, içinde bulunduğumuz günlerde de etkinliğini arttırarak sürdürmekte olacak. 
 
Oğlak burcunda bulunan Mars, Pluto ile olan kavuşumundan yeni ayrılmakta, 21 derece Koç burcunda retro konumundaki Uranüs ile yapacağı kare açıya doğru ilerlemekte. Pluto ve Mars gezegenin kavuşumu; kullanılmaya hazır, büyük, kuvvetli ve birikim ile oluşturulmuş saklı bir gücün varlığının habercisiydi. Saklı olan bu potansiyel gücün tüm birikimi ile yüklenmiş olan Mars'ın Uranüs ile kare açıya doğru gidişi gücün ne yönde kullanılacağının yönünü çizmekte.
 
30 Ekim Pazar günü Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeniay haritasında da etkin olan bu açı, içinde bulunduğumuz günlerden Yeniay sonrasına doğru yayılan şekilde, şartları tamamen değiştirme güdüsü ve çabası içine giriyor olma, yeni kararlar alma, yükselmiş olan fiziksel enerji ile kişisel amaçları gerçekleştirme gücü ve dayanıklılığın sağlanmış olmasının etkilerini içeren olaylar ve durumlar ile karşılaşacak olacağımızı göstermekte.
 
Özgürlük ihtiyacı ve bu ihtiyacın sağlanması güdüsü ile yüksek bir motivasyon içeren enerjiler, cesaret ve karşı konulmakta zorlanılan arayışlar, meydan okumalar, isyan ve mücadele hırsı taşıyan olaylar ile karşılaşılabilecek olunacağının işaretçisi.
 
Çevresel, toplumsal olarak gerilim ve şiddet içeren durumlara karşı oldukça dikkatli olmanın öngörüsünü veren bu açı, kişisel olarak, gerçekte ne için mücadele ettiğinin farkında olmak, bir engel olarak hissedilen şeyin gerçekte  engel olup olmadığının analizini iyi yapabiliyor olmak ve gerçek engelin ne olduğunun farkına varmak ile geleceğe doğru harekete geçmek için aranılan varoluşsal gelişmeleri sağlayıcı olacaktır.
 
Sevgi ile....
 
Dilâra Başar Efeoğlu
 
 
 
 
Toplam blog
: 100
: 688
Kayıt tarihi
: 25.04.16
 
 

Dilâra Başar Efeoğlu sayfanın içeriğini oluşturan Felsefe, Ezoterizm, Spiritüalizm ve Astroloji a..