Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mart '09

 
Kategori
Astroloji
 

Mart ayında sizi neler bekliyor?

Mart ayında sizi neler bekliyor?
 

Yıldızların Enerjisi


Semavii’den 2009 MART AYI Yıldız Yorumları

(Not: Yükselen Burcunuzu da okumayı unutmayın. Yükselen Burç bazen gelecek yorumunda daha geçerli olur. )

(Detaylı yorumu okumak isteyenler http://www.yildizfalim.com/ adresine uğrayabilir.)

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )

Bu ay iki farklı durum hakim olacak hayatınıza. İş şartları sizi bu ay giderek sıkıştıracak, ruhsal durumunuzu zorlayacak. İçinizden bağımsız olmak arzusu dolup taşacak, hatta bazen öyle öfkeleneceksiniz ki adeta birilerini bir kaşık suda boğmak isteyeceksiniz.

Bu arada gizli kapaklı, yasa dışı yollarla meseleyi halletmek de tam tersi size zarar verir. Bu durum sizi işinizden bile edebilir.

Şimdi de biraz moralinizi düzeltecek güzel haberler vereyim sizlere.

Bu ay dostluk ve ideal evinizde inanılmaz güzel yıldızlar var ve bunların şu sıralar Koçta bulunan Venüs ile tatlı açısı, bu alanlarda kazanacağınızı gösteriyor. Arkadaş ortamında veya grup aktiviteleri vesilesiyle yeni ve çok değerli insanlarla tanışacaksınız ve ilginç fikirler edineceksiniz.

Kalbi boş Koçlara dost, grup ortamlarından hoş bir aşk sürprizi var. Bu ilişki uzun soluklu olacağa benziyor.

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )

Boğaları bu ay ilginç bir ay bekliyor. Bazı Boğalar gizli, biraz karmaşık ilişkilerden örülü bir sosyal ortamdan zarar görebilir. Adı bir skandala karışabilir.

Kimi Boğalar ise girdiği farklı grup ortamında tanıştığı insanlarla farklı işler yapmanın keyfini yaşayacak. Bu arada size gelen bir öneri veya bir teklif size ciddi bir ivme kazandıracak ve sosyal standartınızı hayli yükseltebilecek bir girişimin başlangıcı olabilir.

Aşk ilginç bir noktada. Gizli bir ilişki var gibi. Gizli kalmasının da bir nedeni var. Önemli bir statüsü olan biriyle gizli, romantik bir ilişki başlıyor. Bazı Boğalara ani ve gizli, sürpriz bir evlilik kararı görülüyor.

İkizler ( 21 Mayıs-21 Haziran )

İş veya evle ilgili sorunları olanlar bu ay çözümü uzaklarda bulacak. Kiminiz bazı yasal sorununu halletmek için şanslı ve önemli fırsatlar yakalayacak. Şans sizden yana hiç merak etmeyin.

Otorite bağlamında veya ekonomik kriz vesilesi ile var olan sorunun belirgin bir noktaya gelmesiyle iş konusunda bir yol ayrımına geleceksiniz. Ciddi bir karar vermek için bu ay çok uygun. Şartlar buna elverişli gelişecek. Sanırım bazı İkizler kent değiştirme veya iş yeri değiştirme kararı alacak.

Aşk cephesi? Genel hayat ve iş ortamında katlanamadığınız durumların ilacı aşk.

Yengeç ( 22 Haziran-22 Temmuz )

Bu ay yengeçlerin devlet dairesiyle çok işi olacak. Kiminiz ev gibi önemli bir yatırım yapacak, vergi vs için devlet dairesine git-gel yapacak. Kiminiz borç almak veya ödeme yapmak için yorulacak.

Uzaklar bu ay da çok gündemde. Uzaklardan gelen haber, bir mesele için yapacağınız bir yolculuk veya uzaktan birinin gelmesi söz konusu.

Aşka gelince; bu ay uzaklardan edineceğiniz arkadaşlıklar size yeni bir ufuk açacak. Bir teklif sizi hayli heyecanlandıracak. Zor ama umut verici ve sürprizli.

Aslan ( 23 Temmuz-22 Ağustos )

Bu ay Aslanlar hızlı ve cesur. Yapacağınız yoğun ve hareketli ikili görüşmeler sizi ciddi bir karara sevk edecek.

Öte yandan birinin size karşı alacağı düşmanca tavır veya bir yakınınız ile bir konu üzerine karşı tutum alma söz konusu olabilir. Bu vesileyle beklentilerinizi sorgulayacak ve ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz.

Aşk yaşayanlar bu ay ilişkilerinin ne boyutta olduğunu apaçık görecek ve bu kiminize hızlı evlilik kararı aldıracak kiminize de hızlı ayrılık..

Başak ( 23 Ağustos-22 Eylül )

İş yerinde ve günlük hayatta koşullar daha iyiye doğru gidiyor. Sizi memnun eden bir ilerleme ve iyileşme var iş yerinde.

Öte yandan ikili ilişkileriniz ay sonu gerilecek gibi görünüyor. Ay sonu biriyle ciddi bir sürtüşme ilişkiyi koparacak noktaya gelebilir.

Aşka gelince; ilişkisi olanlar için bu ay geniş aile ile yoğun iletişim ve hoş sohbetler olacak. Bazı uzun vadeli planlar yapacaksınız ve evde paylaşımlardan mutluluk duyacaksınız. Sorunlu bir ilişkiniz varsa ay sonu ciddi bir gerilim söz konusu.

Terazi ( 23 Eylül-22 Ekim )

Bu ay mutlusunuz ve sevilmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Buna epeydir ihtiyacınız vardı. Aşkta huzur ve mutluluk ve hoş sürprizler sizi bekliyor.

İş yerinde sizinle gizli uğraşan kişiler olabilir. Bu durum bu ay canınızı sıkacak. Öte yandan sorununuzu çözmek için bazı destekler alacaksınız veya bazı şanslı olaylar olayın sizin lehinize dönmesini sağlayabilir.

Sevdiğiniz birinin bir üzüntüsünü paylaşabilirsiniz.

Bu ay şans oyunu oynayın derim.


Akrep ( 23 Ekim-21 Kasım )

Bu ay ev ortamında çok hareket ve yoğunluk var. Lüks harcama söz konusu. Parasal açıdan ölçüyü kaçırabilirsiniz.

Kimi Akrepler de bir hobiye, sosyal faaliyete başlayacak ama bazı meselelerle uğraşmak faaliyetlerinizi aksatmanıza veya ertelemenize sebep olabilir.

Size de bu ay şans oyunu oynamanızı tavsiye ediyorum.

Yay ( 22 Kasım-21 Aralık )

Bu ay seyahatler ve bu vesile ile sürprizler var. Hem bulunduğunuz mekanda hem de kısa yollarda hareket ve koşturmaca var. Evde ve işteki sıkıntınızdan bu sayede kurtulacak ve mutlu olacaksınız.

Kardeşlerle görüşmeler yoğun ve mutluluk verici. Onların sevinci sizi de mutlu edecek. Kardeş veya yakınlarla yapılacak konuşmalar sizi kısa vadede ulaşabileceğiniz bir amaç için harekete geçirecek.

Ay sonu ise aşk sizi gerginlikten uzaklaştırıp mutlu edecek.

Oğlak ( 22 Aralık-19 Ocak )

Uzun vadeli uğraştığınız bir işinizde çıkacak sorun size biraz gerginlik yaratabilir. Bir telefon görüşmesi canınızı sıkabilir.

Ay sonu bir taşınma veya evden birinin bir yolculuğu gündeme gelebilir. Bu durum sizi rahatlatacak gibi.

Bu arada devletle işi olanlar otorite konumundan destek alacak.

Aşka gelince; ilişkisi olanlar ciddiyetle ilişkisini yürütecek. Ancak bu ilişkinin nereye gideceğini görmek için erken.

Kova ( 20 Ocak-18 Şubat )

Bu ay eğitim, iş vesilesiyle çok keyifli bir ay geçireceksiniz. Zevkli ve sürprizli kısa yollar yapacaksınız veya sürprizli misafirleriniz olacak.

Bu ay Kovada çok yıldız yoğunluğu var ve pozitif bir etki yapacak size. Çok enerjik ve hevesli olacaksınız. Yeni çevrelere girmek isteyecek, yeni şeyler yapmak isteyeceksiniz.

Daha önce planladığınız bir hayalinizi gerçekleştirmek için bu ay harekete geçeceksiniz. Ve bunun için yoğun çaba sarf edeceksiniz ve istediğinizi elde edeceksiniz.

Ayın ilk yarısı sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz.

Balık ( 19 Şubat-20 Mart )

Ruhunuz dolup taşıyor bu ay. İnanılmaz yoğun arzular, beklentiler içindesiniz.

Bu arada, ruhunuzda taşan isteklerin de etkisi ile, artık bazı olaylara dur demek isteyeceksiniz. Bu ay şayet içinizde biriken taze enerjiyi olumlu olaylara, işlere harcarsanız sizi var olan sıkıntılardan uzaklaştıracak güzel gelişmeler yaşarsınız.

Öte yandan bu ay tavır olarak daha net, kararlı olacak ve devam eden sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için girişimlerde bulunacaksınız. Artık bazı sorunları çekmek istemeyeceksiniz.

Beklenmedik yerden gelecek bir fırsat sizi bir anda harekete geçirecek ve bundan faydalanıp bir sorunu halletmeye çalışacaksınız.

 
Toplam blog
: 103
: 8825
Kayıt tarihi
: 18.10.08
 
 

İngilizce Öğretmeniyim. Ek olarak makale, kitap çevirisi yapıyorum. Antalyanın bir yerel gazetesinde..