Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Şubat '10

 
Kategori
Deneme
 

Masal aşk

Herşey önce masal gibi başlar. İlk heyecan, mutluluk, kalp atışları ve büyük aşk... Günler çok hızlı akar, ama her saniye dolu dolu yaşanır. Aynen masal gibi geçer günler. Tutkuyla, aşkla, bağlılıkla devam eder herşey. Onunla her an doludur. Sanki bin yıldır tanıyorsundur onu. Arada yabancılık yoktur. Sanki doğuştan birlikte büyümüş, aynı kültürle beslenmiş ve sonunda yürekler birleşmiştir.

Sonbaharın o en güzel, en ılık ve romantik akşamında başlar herşey. Günler günleri kovalar, ilk heyecanlar büyük sevgilere dönüşür. Bir rüyanın içinde en güzel anlar yaşanır. Bir kelebeğin kanat çırpışı kadar güzeldir herşey. Kanatlarındaki renk cümbüşü kadar harika...

Günlar akar aylar olur, aylar akar yıllar olur. Araya yollar girer. Özlem olur, hasret olur. Yollarda, hasrette yıldırmaz. Aylarca beklenir bir tek gün. Sonra o gün gelir yürek büyük heyecanla dolar, hasret biter. Özlemle akan yaşlar sevinçle akar bu kez. Hiç bitmeyecek gibi yaşanır o tek gün. Saniyeler bir asır gibi kıymetlidir. Saatler geçer gün biter. Yine yollar girer araya, yine hasret, yine gözyaşı...

Tekrar beklemye başlanır sabır ve özlemle. Aylar geçer, yineek gün gelir. Yine sevinç, yine sonsuz mutluluk. Ve günün sonunda yine yollar, yine hasret. Gidip gelmeler senelerce sürer. Aradaki yollar hiç mühim değildir. Yüreklerdeki aşk tüm engelleri aşıp sabretmeyi bilir.

Ama gün gelir aşk yorulur. Masal yarım kalır. İçinde bir hüzün, bogazında düğümlenen hıçkırık kalır. Sessiz köşene çekildiğinde gözyaşın kalır. Ama yinede inanırsın, kader tekrar karşılaştırır birgün. Böyle aşklar yarım kalmaz. Birgün öfkeler biter, özlem ağır basar, yollar aradan çekilir. Kelebek yine kanat çırpar. Dünya sonsuz maviye boyanır. İnanırsın çünkü aşk bunu gerektirir.

 
Toplam blog
: 3
: 477
Kayıt tarihi
: 04.02.10
 
 

Kütahya Dumlupınar Ünivresitesi  ve Anaolu Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı mezunuyum. Atilla İlh..