Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Kasım '06

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Masal

Masal
 

Durgun bir deniz gibiydi önceleri. Sessiz sakindi. Küçücük hayalleri küçücük dünyası vardı. Sıkıcı gibi görünse de rutin geçen zamanını iş ve küçük eğlencelerle doldurabiliyordu.

Yine öyle başlamıştı. Kış mevsiminin ilk günleriydi. Güneş olmasına rağmen soğuk esen rüzgar sonbaharın ılık nefesini unutturmaya çalışıyordu. Gelen kıştı nasıl olsa varlığını hissettirecekti sonuna kadar. Hayatında bazı şeyler değişmeliydi aslında kışla beraber. Vakti gelmişti. Rutini bozan “O” kapıyı çalıp usulca içeri girmişti. Hiç sormamıştı, izin istememişti. Sessiz sedasız gelmiş gibi görünse de tatlı bir heyecanla beraber gelmişti. Ne güzel bir zamanı seçmişti aslında. Kocaman mutlulukları yanında getirdiği belliydi.

Şimdi o küçük dünyasına sığmaz olmuştu. İçi içine sığmıyor, yerinde duramıyordu. Yüzünde ki kocaman gülümsemeler, gözlerinde ki ışık hemen kendini gösteriyordu. Kara kışın başladığı günlerde kapısını çalan aşk bahar gibi gelmişti. Ne soğuk önemliydi şimdi ne de bitmesi gereken işler. Büyüsüne kapılmıştı artık aşkın. Gittiği her yerde, dinlediği her şarkıda, baktığı her yerde O’nu görüyordu. Dünyanın en güzel şeyi güne onun sesi ile başlamak, onun gözlerine bakmak, onun kokusuyla uyanmaktı. Kısacası dünyanın en güzel şeyi O’nun yaşadığı her yerdi.

Rüya gibiydi her şey. İçi içine sığmıyor, nefes alışları hızlanıyor, yerinde duramıyordu. Geçen her dakikada biraz daha ona yaklaşıyor, günün sonunda sıcacık kollarında buluyordu kendini. Aşk bütün bedenini, ruhunu, hayatını sarmıştı. Hiç sormamıştı oysaki gelirken. İzin almadan pat diye girmişti hayatına. Şimdi etki süresi belli olmayan bir büyü içinde plansız programsız geldiği gibi delice yaşıyor aşkını. Dolu dolu, hesapsız kitapsız tüm güzelliğiyle. Kim bilir belki birgün bizim kapımızı da çalar AŞK…..

Resim: John William Godward

 
Toplam blog
: 194
: 1525
Kayıt tarihi
: 04.08.06
 
 

1981 yılında aslında istenmiyor olsam da geç alınan karardan dolayı hayattayım:)) Haritacıyım ve işi..