Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '20

 
Kategori
Dünya
 

Maskeler Çıkmadan

Yıllarca 'mehmet önkibar' markasıyla üretmiş olduğum çocuk gömlek ve takım elbise ürünlerini korona ile birlikte home ofis şekline zorunlu dönüştürülmüş ve maskelerin takılmadığı döneme geri dönülmedikçe yani maskeler çıkmadıkça hiç bir şeyin eskisi gibi olamayacağının altı çizilmelidir.

Son günlerde özellikle Kılıçdaroğlu tarafından dillendirilen erken seçim konusu için de geçerlidir bu söz.

Korona bitmeden ve maskeler çıkmadan ülkenin seçim atmosferine girmesi bana göre abesle iştigaldır.

Bırakınız her yılı, ortalama neredeyse her ay seçim yapılıyor bu ülkede. Bu millet seçimle yatıp seçimle mi kalkacak azizim.

Hiç bir seçim insana dair iyi şeyler getirmezken, erken seçimden söz etmek de neyin nesi oluyor anlaşılır gibi değil.

Bu durum madalyonun bir yüzü. Diğer yüzü, şu anda seçim kararı almak mevcut iktidarın yararına olacağı gerçeğinden yola çıkılarak ana muhalefet partisinin erken seçim talebinin iktidarla kapalı kapılar ardında birbirlerine destek verdikleri şeklinde yorumlamanın dışında bir şey düşünemiyorum.

Sizler ülkede siyaset yapıldığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz derim.

Dünyada tek bir siyaset mevcut o da ABD ile Rusya arasındaki siyasettir. Suriye diyorlar, doğu akdeniz petrolleri diyorlar, Yunanistan Mısır Libya diyorlar, Ermenistan Azerbaycan diyorlar silah tuccarlarına kazandırıyorlar. İşin türkçesi budur. Askeri harcamaları yapan ülkelere bakın hepsi ekonomi anlamında zorluklar yaşadığı görülür.

ABD ve Rusya birlikte hareket ederek ülkelere etnisite üzerinden politika geliştiriyor ve bağımlı hale dönüşmeleri için silah satma yolunu seçiyorlar.

Demem şu ki, siyasetin bütün yolları ABD ve Rusya'ya çıkmaktadır.

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..