Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '18

 
Kategori
TV Programları
 

Masum Değiliz'den ATV'ye Reyting Darbesi!

Masum Değiliz'den ATV'ye Reyting Darbesi!
 

ATV kanadında ziller çalıyor!

Sen Anlat Karadeniz dışında zirveyi alabilen bir yapımı kalmayan ATV, yeni bir şokla daha karşı karşıya!

Geçtiğimiz hafta cumartesi günleri yayınlanan Bahtiyar Ölmez'i abuk subuk bir finalle bitiren ATV, buraya reklamlarıyla aylardır kafamızın etini yediği dizisi Masum Değiliz'i koymuş ve bu kararını günde 34 kez tanıtım vererek bizlerle paylaşmıştı. Ve yayın günü geldi çattı. Masum Değiliz dün gece ilk bölümüyle ekrana geldi.

Geldi gelmesine ama...

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Sercan Badur, Ushan Çakır, Oya Unustası ve Ayşe Melike Çerçi gibi isimlerin olduğu dizide 4 kafadarın nişan akşamı yaşadıkları trajik bir olayın ardından hayatlarının değişmesi ve bunun ardından gelişen olaylar anlatılıyor.

Yaklaşık 2 saat süren ilk bölümün karşısında Yeni Gelin, Fazilet Hanım ve Kızları, Adı Zehra, Survivor, Kalk Gidelim ve yine dün gece başlayan İnsanlık Suçu dizileri vardı. Bu rekabetin reyting haline sabah saatlerinde baktığımızda geçtiğimiz haftalardakine benzer sonuçlar çıktı. Ancak burada önemli nokta 2 yeni dizinin ne sonuçlar aldığı idi.

ATV'nin yeni dizisi Masum Değiliz ilk bölümüyle TOTAL grubunda 2.12 reyting alarak 20., AB grubunda 1.49 reyting ile 21., ABC grubunda ise 1.55 reyting alarak 24.oldu.

Evet! Ulusal kanallardan bir tanesinde yayınlanan ve daha ilk bölümü ekrana gelen Masum Değiliz reyting sıralamasında kendisine ilk 20 içerisinde bir yer bulamadı!

İlk kez yayınlanan ve bunun gazıyla merak uyandırması gereken Masum Değiliz, TOTAL dışında kalan 2 grupta 2 reyting bile alamadı.

Vallahi 8.Gün'ün kötü reyting aldığını söylüyorduk ama, daha kötüsü de varmış. Aman yarabbi!

ATV o kadar çok reklam yaptı ki, insanlarda bir süre sonra diziye karşı bir bıkkınlık oluştu.

Acaba bu rezalet sonuçlar o bıkkınlığın eseri olabilir mi?

8.Gün dizisinde de aynı sorun vardı. Çok reklamın sonunda çok kötü sonuçlar.

İzleyici kendince ATV'ye bir tepki göstermiş olabilir mi?

Vallahi olabilir.

Bu konuda bin türlü komplo teorisi üretebiliriz.

Ama ne olursa olsun, ATV için kabus gibi bir sezon geçiyor. Buna bir çözüm bulmazlarsa, Show TV'nin yıllardır çözemediği geride kalma sendromuna onlar da yakalanacak.

Masum Değiliz'in bu noktadan sonraki akıbetini ATV belirleyecek.

Ama ilahi bir mucize olmazsa, son belli gibi.

Hayırlısı.

 

Anıl Koldaş

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..