Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mart '11

 
Kategori
Astroloji
 

Matematiksel kıyamet: akrep erkeği & koç kadını 1

Matematiksel kıyamet: akrep erkeği & koç kadını 1
 

Tensel açıdan bu kadar yakın olmayı becerebilseler bile, duygusal açıdan işin sonunu bir türlü getiremezler.


Matematiksel kıyamet: Akrep erkeği & Koç kadını 

Yazılarımı okuduğuna göre, sen bilirsin ki güzel okuyucum, ben karekter yapım, hayat duruşum ve dünya görüşüm itibariyle genellikle iyimser ve pozitifimdir. Ancak bazen ben bile bazı konularda iyimser ve pozitif değilim malesef. Gerekçelerini merak edenlere buyrun yazıma geçelim diyorum. 

Astrolojiyle ilgili ilk yazımda başak kadınını anlatmıştım bildiğin gibi güzel okuyucum. Normal şartlarda burçları tek tek yazmayı planlarken bugün ve yarına mahsus olmak üzere akrep erkeği & koç kadını "matematiksel kıyameti"ni anlatıcam sizlere. 

Benim bakış açımla ve hayat deneyimimle şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki: bir Akrep erkeğiyle bir Koç kadını her yönden uyumlu ve doyumlu bir ilişki kurduğu gün ( Ki bana göre kıyamete kadar imkansız bir durumdur bu.) emin olun "matematiksel kıyametin koptuğu gündür. 

"Peki neden mi?" Çünkü aslında akrep erkeği ve koç kadını %75-80 oranında benzeşirler birbirleriyle. Bu da kopacak "matematiksel kıyamet"in nesnel gerekçelerini oluşturur. Dilerseniz bence bu ikili arasında "aşk" ı çözümsüz bir matematik problemine dönüştüren ortak özelliklere şöyle bir göz atalım: 

-Akrep erkeği de koç kadını da lider ruhludur. Gem vurulamaz ikisine de. İkisi de çok çok zorda kalmadıkça itaat etmez. Biat etmez. Emir altına girmez. Biat etmek yerine kendi bulduğu yolda kendi yöntemleriyle yürümeye bakar her daim. 

- İkisi de meydan okumayı çok sever. Onlara meydan okuyun isterseniz. Onlarca kat üstün de olsanız onlardan, yok olacaklarını bilseler bile, kanının son damlasına kadar karşılık vereceklerdir size. Tek başına kalacaklarını bilseler bile. 

-Akrep erkeği de koç kadını da "ölümüne" inatçıdır. 

-Genelde başkalarının " kıyamet" olarak gördükleri olaylar karşısında bile sakin ve soğukkanlıdırlar. Kolay kolay öfkelenmezler. Ama gerçekten sinirlenmişlerse eğer emin olun öfkelerinde de sınır tanımazlar. 

-Akrep erkeği de koç kadını da ölümüne sevişir; ölümüne kavga eder. 

-Bir akrep erkeğini ya da bir koç kadınını ağzından salyalar akan kuduz bir köpeğe dönüştürecek kadar öfke nöbetlerine sokmak istiyorsanız eğer; işte size ikisinin de en zayıf noktası: Onlara emredin ve en kısa yoldan işlerini bitirin! 

Herhangi bir konuda bu muhteşem! ikiliye; "Şunu şöyle yap/yapma. Şunu şöyle yapın/yapmayın. Şunu şöyle yapınız/yapmayınız." gibi emir kipli cümleler kurduğunuz gün; sizin için mahşeri kıyametin koptuğu gündür. Böyle bir şey yaptığınız anda ananızdan doğduğunuz güne sonsuz lanetler yağdıracağınızı garanti ederim size. 

-Akrep erkeği de koç kadını da ana rahmine düştüğü günden son selası verilinceye kadar bir tek şey için feryat eder: ADALET! Her zaman, her yerde ve herkes için ADALET! O adalet kendi aleyhlerine sonuçlansa bile... 

-İki insan tipi de sınırları zorlamak ve aşmak için yaratılmışlardır; tereddütsüz. 

-Onlar için girdikleri her mücadelenin tek bir sonucu vardır kabul edebilecekleri: Ezici bir üstünlükle kazanmak... 

-Her ikisi de ölümüne özgürlük ve bağımsızlık delisidir. En ufacık müdahaleyi bile hoş görmezler bu konuda. 

-Akrep erkeği de koç kadını da duygusal bir ilişkiyi ilk başlatan olmak ister. Koç kadını bu konuda bir kaç tur bindiricek kadar üstündür; diğer burçlardan olan kadınlara... 

Her şeyin en iyisini ister her ikisi de.Erkeğin de kadının da en iyisi olmalıdır onlar için. Bu uğurda gerekirse çok uzun süreler beklemeye bile razı olurlar kendilerince ikisi de. Çünkü yalnızlıktan zerre korkmadıkları gibi, başkalarının akıl sır erdiremediği bir şekilde "garip" bir güç ve enerji üretirler kendilerine içine düştükleri yalnızlık denizinde bile... 

Nasıl? Yoruldun değil mi güzel okuyucum? Ee, astrolojinin en tutkulu erkeği akreple, en ateşli kadını koç biraraya gelirse ortalık yangın yerine döner! Olacak o kadar!... 

Not: yazıda kullanılan görsel www.kadinveaile.blogspot.com adresinden alınmıştır.

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..