Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Rumikorman (Korman Türkmen)

http://blog.milliyet.com.tr/rumi

13 Ekim '10

 
Kategori
Bilim
 

Matrix uzay bilimleri

Matrix uzay bilimleri
 

Foton Kuşağı


Eski uygarlıkların (Maya, Astek) bilim alanında gelişme göstererek ileride bizim anlayabileceğimiz türde ne gibi ilimler ile uğraşmışlardı? Biz şu an öğrendiğimiz bilimler (Matematik, Fen, Kimya, Fizik, Astroloji vb.) haricinde daha ne gibi bilimler vardı ve uygulanıyordu? Biz bunları ne zaman öğrenebileceğiz?

Bu sorulara şu an cevap vermek ve mantıksal olarak yorumlamak zor. Bu tür bilimler daha ileriki yıllarda, özellikle 2012 yılından sonra hızla gelişecek ve artacaktır. Mesela Matematiği ele alalım. İleride daha net anlayacağımız ve uygulayacağımız bilimler arasında Soyut Astro Matematik geliyor. Matematik kavramsal olarak gelişerek bir üst bilime ulaşacaktır, yani Astro Matematik veya Astro Fizik Matematiği olarak gelişecektir. Daha ileriki yılarda, Metafiziksel alanda yapılacak olan gelişmeler sayesinde Astro Uzay Matrix Matematiği ve Fen Bilimleri ortaya çıkacaktır. Bunlar arasında Metafizik, Metakimya, MetaMatematik (Meta Uzay Matematiği), Metageometri, Meta Arkeoloji, Meta Tıp, Meta Astroloji vb. bilimler gelişecektir. Biz şu an bu tür bilimleri bilmiyoruz, ileride bu tür bilimler ile daha çok uğraşacağımız kanısındayım.

2012 ve daha sonraki yıllarda yeni kuşak dünya ve iletişimi de etkileyecek olan bu tür bilimler sayesinde insanlık bir üst boyuta, yani foton kuşağına ulaşmış olacaktır. Özellikle Matematiksel kavramlarda hızla gelişme olacaktır, Metafiziksel boyutda kavramsal Matematiğin dışına, yani Matrix uzay Matematiğini kavrar hale geleceğiz. Tıp Bilimlerinde gelişerek, Meta Tıp sayesinde ruhen bedenimizi aydınlatarak, tedavi etme yöntemine gidebileceğiz. Meta Astral Işık (ruh ve yansımaları) Bilmi sayesinde, beden hareket etme kabiliyetinde gelişmeler ortaya çıkacak ve bedenimizle ruhumuz adeta bir olacaktır.

Şu an kullanılan bazı ışık enerji sistemleri ve terapiler hızla gelişecek ve daha üstün bir boyut alacaktır. Meta Psikoloji ve Astral Terapi Bilimleri'nde kullanılacak olan Astro Terapi ve Astro Uyku (şu an hipnoz deniyor) uygulamaları sayesinde insan kendisini ruhen ve bedenen daha zinde ve sağlıklı hissedebilecektir.

Bunun gibi bilimleri ilerki yılarda daha iyi anlayıp uygulama fırsatı bulacağız.. Daha üstün bir varlık olduğumuz bilincine ulaşmayı kim istemez? Şu an hayal dediğimiz şeyler, ileride gerçek olacaktır.

 
Toplam blog
: 81
: 9709
Kayıt tarihi
: 01.12.06
 
 

1968 Ankara doğumluyum. Selçuk Üniversitesi, Doğu Dilleri ve Edebiyatı, Fars Dili ve Edebiyatı Bilim..