Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '20

 
Kategori
Astroloji
 

MAVİ DOLUNAYIN BURÇLARA ETKİSİ

31 Ekim 2020 tarihinde gerçekleşecek olan mavi dolunay, hayatımızdaki bir çok noktada önemli noktalara vurgu yapıyor. Bu dolunayın bizlere en etkili mesajı; ''Ani kararlar ve sürpriz gelişmeler'' olacak. Aniden kilo vermeye, aniden bir konudaki bir huyumuzu terketmeye karar verebiliriz. Bu dönemde birşeyler tak diye aklımıza gelebilir. Ani girişimlerde bulunabiliriz. Duygusal anlamda birden çıkışlar yaşayabiliriz. Duygularımız aniden değişmeye çok müsait olacak. Ani davranışlar sebebi ile belkide yanlış kararlar alabiliriz. Hemen birşeyleri bırakmak ve bize sorun olan birşeylerden hemen kurtulmak isteyebiliriz. Bu dönemde ikili ilişkileri ciddi sınavlar bekliyor olacak. Bir çok ilişkilerin
birden noktalanması olabilir, geri dönüşü zor kararlar verebiliriz, bu yüzden dikkatli olmakta fayda var. Ortaklıklar, evlilikler, iş birlikleri bu dönemde üzerinizde biraz baskı yaratabilir. Karşı kişilerin düşünce ve duygularından sıkılmış olabiliriz. Bu baskı ve sıkıntıdan dolayı sorgulama sürecine girebiliriz. Ondan sonra da ''bu sorunlardan nasıl özgürleşebilirim?'' diye düşünebiliriz. Sevgi enerjisi istiyoruz, biraz daha huzurlu bir hayat arayışı içerisindeyiz. Aniden yükseleceğiz, aniden düşeceğiz. Birşeylerden özgürleşmek ve kurtulmak isteyeceğiz. Kritik bir döneme sahip bir mavi dolunay etkisi üzerimizde olacak. Beklenmedik sarsıcı hızlı gelişmelere etki ediyor. Deprem, toprak, yer, yer altı olayları gündeme gelecektir. Tarım, ziraat konuları başta olmak üzere bu konular dikkat çekecektir. Yönetici figürleri çok fazla ön planda olacak ve onlara yüklenimler yapılacaktır. Açık düşmanlıklara, rekabate, hukuki ilişkiler alanında da bir takım hızlı gelişmeleri bize göstermektedir. 31 Ekim tarihinde ülke genelinde bir takım genel konular artış eğilimi gösterebilir. Covid-19 vaka sayılarının artması, döviz & altının yükselmesi ve deprem olasılığı bu dönemde artış gösteriyor. Verimli üretken olduğumuz bir zaman, elimizi attığımız her işi güzelleştirmek için uygun olan bir zaman. Konforumuza düşkün olacağız. Uranüs astrolojide sıradışı, farklı, aniden olayları meydana getiren, plansız ,tutarsız, birden meydana gelen olayları gösterir.  Uranüs özgürlüklede alakalıdır. Bundan dolayı özgürlükle ilgili adım atmak isteebiliriz. Bu yüzden kısıtlandığımız noktalarda özgürleşmek adına cesur adımlar atabiliriz. Bunu biz ya kendimiz yaparız ya da koşullar bizi o adıma sürükleyebilir. Uranüs modunda skandal ve ani gelişen haberlere açık olmalısınız. Parasal konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sarsıcı durumlar meydana gelebilir. Uranüs yüksek teknololoji ve dijital ile ilgilidir. Tam da bu dolunay sürecinde daha fazla dijitalleşecek adımlar atılabilir. Bununla ilgili haberler çıkabilir. Teknolojik aletlerin revaçta olacağı, işlerin teknoloji ağırlıklı ilerlemeye başlayacağı bir dönem. Kötü alışkanlıkları bırakmak için ise mükemmel bir zaman. Sağlık açısından boyun, bademcik, boğazınız biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor. Para ile ilgili dikkatli adımlar atmakta fayda var. Mali konularda çok büyük veya anlamsız riskler almamakta fayda var. Peki bu mavi dolunayın burçlara etkileri nelermiş bakalım...
 
 
 
SEVGİLİ KOÇ BURCU: Maddi konularda ani kararlar alma eğiliminde olabilirsiniz. Aniden birşey almak, aniden borç yapmak, aniden işinizi bırakmak ve buna benzer ani karar alma konularında dikkatli olmalısınız. Planlı olmanız konusunda bu dolunay sizi uyarıyor. Kazançlarınızı dikkatli ve kontrolü yönetirseniz zarardan ziyade kara geçebilirsiniz. Bütçenizle alakalı geliştireceğiniz planlar sayesinde karşılaşılacak olan olası krizi fırsata çevirmiş olursunuz. Finansal konularda etkileneceğiniz bir dönem olacak. Para konularının ön planda olacağı bir süreç sizi bekliyor. Yakın arkadaş, flört ve ortak paylaşım halinde olduğunuz ikili ilişkilerde ani kararlar gündeminizde olabilir. Bu kişilerle ilgili bazı bitiş kararları alabilirsiniz. Mevcut olan dalgalı iletişimler bu süreçte net olarak noktalanabilir. Bazı kişilerden sıkılma ve araya mesafe koyma arzusu içerisinde olabilirsiniz. 
 
SEVGİLİ BOĞA BURCU: Bu dönem hayatınızdaki bir çok konuda yeni bir sayfa açmak istiyorsunuz. Düşündüğünüz değişiklikler, yeni başlangıçlar, olayların farkına varma açısından uygun bir dönem. Bir çok konuda önemli kırılmalar ve sürpriz gelişmeler karşınıza çıkabilir. Kendinize olan güveninizi ele alabilirsiniz. Sizi anlamayan kişileri kendi haline bırakacaksınız. Geziler, yeni yerler, keşifler, insanları tanıma konusunda dolunayın faydasını göreceksiniz. Hayatınızın gidişatında sizi yoran konular ile alakalı kolaylıklar bu dönemde önünüze serilecek. ''Ben istersem eğer öğrenebiliyorum, ben istersem eğer yapabiliyorum'' moduna girebileceksiniz. Artan yaşam enerjiniz ile daha cesur adımlar atacaksınız. Hayatınızdaki önemli konularda ışık hızında bir takım sürpriz aydınlanmalar gündeminize gelebilir. Yalnız olanlar yeni aşklara yelken açma konusunda bir heyecan dürtüsü hissedebilir. İlişkisi olanlar ise bu süreçte partnerlerine karşı daha anlayışlı olmaya özen göstermeliler.
 
SEVGİLİ İKİZLER BURCU: Bugünlerde işi gücü bırakıp kendi kabuğunuza çekilme dürtüsü ruhunuzda ağır basabilir. Sağlığınız, günlük rutin işleriniz ve içsel anlamda içinize attığınız konular ile alakalı önemli bir farkındalık yaratacaksınız. Bu süreçte gizli sırlar ve gizli flörtler söz konusu olabilir. Açığa çıkan gizli sırlar, manevi anlamda sizi derinden etkileyecek. Kendinizi ruhsal soruşturma içerisinde bulabilirsiniz. Varoluşunuzun gerçek nedenini araştırma yolunda ilerleyebilirsiniz. Başkalarına yardım etme ihtiyacınızı kendinize bir görevmiş gibi kabul edebilirsiniz. İçsel dünyanızda karma enerjinizi sorgularken aynı zamanda hayata karşı bakış açınızı da olumlu yönde iyileştirme fırsatı bulacaksınız.
 
SEVGİLİ YENGEÇ BURCU: Arkadaşlıklarınız, sosyal çevreniz, kariyer planlarınız ile sürpriz kararlar alabilirsiniz. Ani planlar geliştirebilir, kariyerinizde sektör değişimi düşünebilirsiniz. Bu dönemde konularında dikkatli olmanızda fayda var. Yeni arkadaşlıklar edineceksiniz ve hayatınızda bu dönem edineceğiniz arkadaşlıklar bir ömür boyu kalıcı arkadaşlıklar olacak. Özgüveniniz ve kendinize saygınızın zirvede olacağı bir dönem olacak. Başlangıçları hayata geçirmekte hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Kariyerinizi geliştirme açısından yeni bağlantılar kurmakta bu dönemde ön planda olacak. Aşkta çok kıskanç olmamaya özen gösterirseniz büyük bir huzur yaşarsınız.
 
SEVGİLİ ASLAN BURCU: Kariyer hayatınız, geleceğiniz, toplum önündeki hareketleriniz ile ilgili önemli bir süreçten geçiyorsunuz. Yakın dönemde toplum önünde öyle bir karar verebilirsiniz ki, herkes buna şaşırabilir. Yapacağınız beklenmedik hamleleriniz ile insanları şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızın gidişatını sorgulayabilirsiniz. İçsel ve sezgisel araştırmalarda bulunabilirsiniz. Yaptığınız araştırmalardan yarar ve fayda sağlayacaksınız. Patron ya da patrona bağlı çalışıyorsanız; sorun yaşıyorsanız, bunların ortadan kalkacağı bir dönem olacak. Çözüm odaklı günlerden geçeceksiniz. Farkındalık sahibi olmanız gerekeceği bir dönem olacak. Bu dolunayda hiç olmadığınız kadar gerçekçi bir birey olacaksınız.
 
SEVGİLİ BAŞAK BURCU: İletişim problemleri ve seyehat sorunları yaşayabilirsiniz. Yanlış anlaşıldığınızı düşünebilirsiniz, yeni kişiler ile tanışma, yeni eğitimlere başlama girişiminde bulunabilirsiniz.İç güdülerinizin yeniden uyanmasına etki edebilir. Hukuksal, mahkemelik, devletsel işleriniz veya hak hukuk işiniz varsa net çözüm bulma girişiminde bulunabilirsiniz. Hayallerinizi geliştirmeniz için büyük ivme kazanmanız konusunda büyük yardımcı olacak. Çözüm bulmayan düşüncelerin çözüm bulmasına, gelecek düşünce ve planlarınıza yardımcı olan bir dolunaydan geçeceksiniz. 
 
SEVGİLİ TERAZİ BURCU: Ödemeler, bütçeler için sürpriz gelişmeler olabilir. Maddi durum ve destek aldığınız kaynaklarla ilgili sorgulamalar yapabilirsiniz. Ani bir kayıp veya tramvatik durumda ortaya çıkabilir. Veya hesaba katmadığınız bir borçta ortaya çıkabilir. Kariyer ve konumuzunu etkileyen alanlarda prensipli olarak sağlam adımlar atarak yol alacağınız gözüküyor. Kendinizi geliştirmeniz gereken konularda işlerinizde daha büyük bir başarı nasıl elde ederim diye soru sorarken bunlar için çözümler bulabilirsiniz. Dolunay gerçek niyetiniz için size destek olacak. 
 
SEVGİLİ AKREP BURCU: İkili ilişkileriniz testten geçiyor. Partnerinizden beklenmedik olumsuz davranışlar gelebilir. Bu durumun geçici olma ihtimalinin olduğunu unutmayın. İlişkilerinizi sonlandırmak, ilişkilerinizde farklı noktalara geçiş isteği olabilir. Ani bitişler sonradan pişmanlık verebilir. Aşk evlilik konusunda etkileneceksiniz. ilişkisi veya evliliği olan bir burcsanız ortaklaşa duygularınız konusunda huzurlu ve titiz davranışlar içerisinde olmaya lütfen özen gösterin. Stabil işleriniz, uzun vadeli düşünceleriniz ve duygularınız konusunda yaşadığınız sorunları geride bırakın bunları daha fazla sorun olarak görmemeye özen gösterin. Kararlarınızda kılı kırk yarmak yerine, düşüncelerinizi ve hayatınızı kolaylaştırmaya özen gösterin.
 
SEVGİLİ YAY BURCU: İş hayatınız, günlük rutinleriniz ile alakalı ani kararlar verebilirsiniz. Alışkanlıklarınızı değiştirmeye doğru yönelebilirsiniz. Şimdiye kadar göz ardı ettiğiniz hayat biçimini, sağlık konularını veya varsa problemlerinizi çözmek ve şifalanmak için çok iyi fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yoğun bir çaba göstermeniz gereken konularla da karşılaşacaksınız. Borç konuları sizi gerebilir. Alacak ve verecek işlerinizde çok sıkıntıya girmemeye dikkat edin. Bu dolunayın size en büyük faydası ne sorununuz varsa o sorununuz ile alakalı şifa bulacaksınız.
 
SEVGİLİ OĞLAK BURCU: Aşk hayatınızda ani tepkilerde bulunacağınız, sizden çok beklenmeyen adımlar sergileyeceğiniz, ani bitiş veya ani başlangıç adımları atacağınız bir dönem olacak. Bu ani kararlar ilerleyen dönemlerde sizde pişmanlık yaratabilir. Bu yüzden huzurlu günler için aşk hayatınızda aceleci davranmamanızda ve ani kararlar almamanızda fayda var. Bu dönem yeni yerler keşfetme duygunuz artmış olacak. Hayatınız ile ilgili bol fırsatlar ve bol imkanlar elde etmek isteyeceksiniz. Duygusal ihtiyaç duyduğunuz ancak belirsizlik yaşatan tüm yanlış duygulardan tamamen arınacaksınız.
 
SEVGİLİ KOVA BURCU: Bu dönemde ailevi sorunlar, evlilik konuları, geçmiş aşk konuları ciddi anlamda deşilebilir. Belirsizlik sizi çok yorduğu için; ev konularınızı çerçeveleyen bütün konularda netlik kazanmak isteyeceksiniz. Uzun bir süredir yakınlarınızın problemlerine zaman ayıramıyorsanız bu dolunay sürecinde yakınlarınızı mutlu edecek, onların çıkmazdan çıkmasını sağlayacaksınız.
Problemli bütün işleri feraha çıkartacaksınız. Kendinize yaşanacak daha iyi bir alan yaratmak isteyeceksiniz. Ailenizi çevreleyen muazzam bir koruma gücünün artmasıyla çok huzurlu hissedeceksiniz. Bu süreçte finansal değişiklikleri kolayca yapmanıza olanaklar sunulacak ve rızkınız artacak.
 
SEVGİLİ BALIK BURCU: İletişim konularında ani reaksiyonlar söz konusu olabilir. Kardeşleriniz ve arkadaşlarınız ile ilişkilerinizde bazı durumlar gündeme gelecek. İlişkiler konusunda şanslı olacağınız bir sürece adım atıyorsunuz. Aklınızdakileri söyleme ve net ifade etmek için ne kadar zorlansanızda kendinizi özgürleşmiş hissedeceksiniz. Sözlerinizin öneminin lütfen farkında olun. Aşk hayatında kendinizi ifade edemediğiniz konularda size sunulan fırsatlar olacak. Sözleriniz ve niyetleriniz başkaları üzerinde çok etkili olacak. Bu dönemde ne istiyorsanız yapabilmenin cesaretini yaşayacaksınız. 
 
Astroloji danışmanlığı ile; sizin doğum haritanızdaki etkili noktaları ve nereden nereye gitmeniz gerektiğin, yaşam planınızdaki yol haritanızı öğrenmek için bize ulaşabilirsiniz.
 
Sevgiler
 
Meditasyon Atölyesi
 
instagram.com/meditasyonatolyesi
 
meditasyonatolyesi@gmail.com
 
Toplam blog
: 4
: 820
Kayıt tarihi
: 29.09.20
 
 

Spritüel Danışmanlık, Yaşam Koçluğu, Astroloji ..