Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Mavi Işıltı

Mavi Işıltı
 

Farkında olmasak da çoğu zaman ışıltı ne kadar önemlidir hayatımızda. Çevremiz, dünyamız, ruhumuz, gönlümüz aydınlıkken pek aramasak, anmasak da ışıltıyı, en dar zamanlarımızda ilk aradığımız olur her zaman.

Kapkaranlık, ıssız bir yolda giderken etrafımıza bakınırız içimize su serpecek bir ışıltı görebilmek umuduyla..
Kimi zaman yıldızların ışıltısında ararız ruhumuzu dinlendirecek iksiri.. Umutsuzluğun labirentlerinde kaybolduğumuzda yine aradığımız bir umut ışıltısıdır.

Gönlümüzün karanlık gecelere hapsolduğu zamanlarda gönülde olanın ışıltısı parlatır kimi zaman gözlerimizi.
Ve hep ışıltıdadır gözlerimiz, aydınlığa hasret zamanlarda. Çünki biliriz ki, ışıltıyı farketmeden, ışıltıya gitmeden ışık yakalanmaz. Işıltı umuttur. Ve umudun rengi de mavidir.

Hatırlayın çocukluğunuzu...Okuduğunuz resimli romanları, izlediğiniz çizgi filmleri. Melekler, iyilik perileri, bir dokunuşla mucizeler yaratan sihirli asalar hep mavi mavi ışıldamazlar mıydı?
Ve hep mavi değil midir gökyüzü ve denizler. Mavi değil midir en güzel aşk şarkıları, sevgiliye yazılan şiirler..

Hepimizin hayatı, özgürlüğü, umudu gösteren bir " mavi ışıltısı" olmalı mutlaka. Artık, "mavi ışıltı"mdan hiç ayrılmak istemiyorum.

2006 Ağustos'unda ''Merhaba'' diyerek başlangıç yaptığım sayfama artık O'nun adını veriyorum. Paylaşmak isterseniz ''mavi ışıltı" yı işte burada, sizler de görebilirsiniz. ''Mavi ışıltı''nın yansıtacağı nice güzelliklere..

Sevgiyle.


resim kaynağı: www.bsm.gov.tr/makale/images/4.jpg
 
Toplam blog
: 126
: 2338
Kayıt tarihi
: 01.08.06
 
 

Kompozisyon derslerini biraz daha fazla önemsediğim, uzun cümleler kurmaya başladığımdan bu yana sev..