Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yazmayı ve okumayı seviyorum. Milliyet Blog ortamında uzun süre ara verdiğim yazma tutkusunun keyfini çıkarmak istiyorum.

 
 
Benim kızımın suçu neydi?

Gönül isterdi ki bu adını hatırlamadığınız kişinin yurdunda insanlar barış içinde yaşasın, kaybettiği kızının acısı o ölene dek içinde yansa da, yaşamında geri kalan her şey umutlu ve eskisi gibi olsun. Yazınızın devamı şimdi yok ama tüm kalbimle o coğrafya da yaşanan gerçek hikayelerin böyle bitmesini istiyorum.İki yıl önce Antep ve Urfa yı gördüm. Çadır kentleri , insanları. Balıklı Göl'de bir Suriyeli çocukla sohbet etmiştik. Bize şarkı söylemişti. Dünya çok garip bir yer.Sadece bizim olmayan dünyada bencilce yaşıyoruz ve en çok masum insanlar bundan zarar görüyor.

15 Ağustos 2016 17:16
Sevginin aşamayacağı engel yoktur

Yazının başında bahsettiğiniz gibi yazılarınızın okunma sayısının azlığı söylediğinizi kanıtlar şekilde maalesef.Okumakla ilgili kriterlerimiz çok vahim ve üzücü.Siz uzunlukla ilgili endişe etmeden yazın bence.Okurken satırların birbirini kovalamasını istiyor insan.Yazılarınız da bence kesinlikle öyle.Yorum yazmak ise bu yazınıza kısmet oldu.Çünkü çok beğendim. İnsanı güzel yapan şey sevgide gizlidir.Zihnin berrak olması da onun ne kadar kudretli olduğun da hiç şüphesiz.Satır aralarında çok şey anlatılmış güzel bir yazıydı. Selamlar.

13 Ağustos 2016 10:55
Sanat ve Kültür yolunda Abdülkadir Güler'le bir söyleşi ( 3 )

Hocam sizi gönülden tebrik ediyorum. Azminiz, başarılarınız,sanat ve edebiyata verdiğiniz değer; örnek alınıp gurur duyulacak nitelikte. Kaynak paylaşımlarınız insanı duygulandırıyor, içimizi ferahlatıyor. Ülkemizin durumu, kaybolan canlar için söyleyecek sözler tükendi. Size sağlık, mutluluk dileklerimle. Saygılar.

30 Haziran 2016 15:07
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 17.07.14
 
 
 
 

 
Sen ağaçken daha güzeldin ilkbaharda... Ve Her Şey...