Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1981 Sivas doğumluyum. Erciyes Üniversitesi mezunuyum. Kamu personeli olarak göev yapmaktayım.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Gündoğumu kadar güzel...

Selam müdürüm, uzak da olsak az sıklıkta da görüşsek ve az da olsa takipçinizim yine de.. Yazının içinde her şehre yabacıyız aslında gibi bi cümle etmişsiniz ilgimi çekti... O zaman hala ümit var bence. yabancı hissetmeseydik eğer gittiğimiz hiçbir yerde sanırım o zaman yadırgardık hayatı. çünkü merak edecek tanımak isteyecek hiç bir şeyimiz kalmamıştır ya..kötüdür o zaman sanırım tıpkı gri bir hava gibi..en iyisi yabancılıktır. Albert Camus gibi. Her şeye..o zaman felsefeniz ayakta kalır. neye dair olursa olsun... Saygılarımla..

04 Nisan 2011 13:47
Aşıklar ve ayyaşlar diyarı; Malena

Öyle bi anlatmıssınızki müdürüm oraya gelesim geldi hemde çok fazla..Anlaşılan huzur veren bir yer bulmussunuz sonunda.Daim olur umarım. Ama birgün gerçekten ben de orda olmak isterdim sizinle malenada. aşıklar kısmında otururduk sizle bir akşamüstü malenada. kim bilir belki o sırada aristoyu da görürüz ne dersiniz? çıkar belki oralarda karşımıza.. selamlar..

15 Haziran 2010 11:32
Yürürken öğrenmek

Kesinlik genel kabul dahilinde ve hiç bir zaman hiç bir yerde aksi ispatlanamayan kavramlar için kullanılmalı yüzyıllar geçse bile. Bu şekilde bakınca da birkaç kelime için kullanabiliyorum bu kavramı. Bunlardan biri de ve hatta en kesin olanı da değişim... Değişim kesindir ve süreklidir. Böyle bir kesinliğe uymak hayatımızda uymamız gereken çok önemli bir kuraldır. Yenilemek, yenilenmek, değişmin çocukları... Saygılar müdürüm...

09 Aralık 2009 10:19
 
Toplam blog
: 7
: 1164
Kayıt tarihi
: 22.02.08