Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Aralık '08

 
Kategori
Edebiyat
 

MaviMelek English Pages (İngilizce sayfalar) yayında!

MaviMelek English Pages (İngilizce sayfalar) yayında!
 

MaviMelek Resimli Edebiyat Dergisi


İnternetten okurlarıyla buluşan resimli edebiyat dergisi MaviMelek (http://www.mavimelek.com/), 33. sayıdan itibaren MaviMelek English Pages (İngilizce Sayfalar) ile daha önce MaviMelek'te yayımlanmış olan öykü ve şiirlerin İngilizce olarak da okunmasını ve yabancı okurlara da edebiyatımızı tanıtmayı hedefliyor. MaviMelek okurlarının çeviri katılımıyla çevrilen öykülerin ve şiirlerin, her sayıda artması ve paylaşımın çoğalması en büyük dileğimiz.

İşte duyuru metni:

Welcome to MaviMelek English Pages!
Pages you are about to read are an anthology of works that were previously published in MaviMelek. The more our translator contributers are, the more works in the anthology will be. In due course, our anthology will be broadened to include other languages else than English.
Our aim is to spread our blueness to all parts of lands and seas that our angel's wings can ever reach. In a global world that limits have vanished, we know that being an online magazine passes through a multilingual form of communication. While our stories, poems and blueness shine, our biggest wish is to convey new voices to lovers of literature in other languages else than Turkish.
Illustrated online lit-e-rature magazine MaviMelek, in these terms, is open to every kind of suggestions and contributions. Let us raise our voices together...

MaviMelek İngilizce Sayfalar'a hoş geldiniz!
Okuduğunuz sayfalar, MaviMelek'te daha önce yayınlanmış eserlerin bir seçkisidir. Çevirmen katılımcılarımız arttıkça, seçki sayımızı da artırmayı planladığımız bu çalışma, zaman içinde İngilizce'den başka dilleri de kapsayarak genişleyecektir.
Amacımız; meleğimizin kanatlarının erişebildiği tüm kara ve deniz parçalarına maviliğimizi bulaştırmak. Sınırların kalktığı küresel bir dünyada, online bir dergi olmanın çok dilli bir iletişim biçiminden geçtiğini biliyoruz. Öykülerimiz, şiirlerimiz ve maviliğimiz ışık saçarken, Türkçe dışındaki farklı dillerdeki edebiyat severlere de yeni sesler ulaştırmak en büyük isteğimiz.
Online resimli e-debiyat dergisi MaviMelek, bu anlamda her türlü öneriye ve katılıma açıktır. Gelin sesimizi birlikte çoğaltalım...

http://www.mavimelek.com/mavimelek_english_pages.htm

 
Toplam blog
: 3
: 878
Kayıt tarihi
: 25.10.08
 
 

Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü mezunuyum. Düzeltmenlik ve editörlük yapıyorum. Felsefe, edebiy..