Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '13

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Maxcim Otel – Resort’ta Şiir ve Kültür etkinliği

Antalya /  Kemer, MAXCİM OTEL’de 29-30 Kasım – 01 Aralık 2013'de gerçekleştirilmiş olan, Kültür ve Şiir Etkinliği başarı ile tamamlandı.

MAXCİM OTEL – RESORT) Antalya’da düzenlenen bu Kültür ve Şiir Etkinliği’nin organizetörlüğü Sn. Bolat ÜNSAL ve arkadaşları tarafından gerçekleştirildi.

Organizatör ve sponsörler: “Bu festivalin Antalya’nın turizmine katkı sağlamak, ANTALYA TURİZMİNİ canlı ve gündemde tutmak, ve ülkemizin dört bir yanından hatta Fransa ve Kıbrıs gibi ülkelerden de gelerek bizlere katkıda bulunan şiir severleri biraraya getirip buluşturup kaynaştırmak maksadıyla” yaptıklarını belirttiler.

Organizatörler, bu festivalin Antalya’nın bir TURİZM CENNETİ olduğunu, memleketin dört bir yanından davet edilerek katılan bütün YAZAR, ŞAİR ve KÜLTÜR ADAMLARIYLA bir kez daha, onaylandığını vurgulayarak, Antalya’daki bu haraketlilik, coşku ve heyecanın Antalya Turizm ve Kültürüne yeni bir hayat kazandıracağı görüşüne dikkati çekmek istediklerini belirttiler. 

Terminalden birbirleriyle tanışıp kucaklaşan kimi sanatçıların yanında kimileri de eski dostlarla karşılaşmanın verdiği heyecan ve hoşlukla birbirleriyle kucaklaşıp halleştiler.

Daha sonra yurdun dört bir yanından gelen sanatçılar Terminale gelen bir kaç araba ile MAXCİM otele taşındı.

Düdenbaşı, Tünektepe, Kurşunlu Şelaleri gezilen görülen yerler arasındaydı…

Kimlik bilgileri ve oteldeki kalacak yerleri tesbit edilen sanatçılara otele yerleşebilmeleri konusunda resepsiyon görevlileri ve MAXCİM OTEL çalışanlarınca GÜLER YÜZ, TATLI DİL ve MİSAFİRSEFERLİKkonusunda gösterilen incelik, dikkatlere değerdi.

Otel odalarına taşınmadan once sanatçılara kollarına takmak üzere gösterişli bir plastik bileklik takıldı. Sabah kahvaltısı ve şairlerin MAXCİM OTEL’de buluşup tanışmasıyla yemeğe geçildi.

Türk yemek çeşitlerinin MAXCİM OTEL aşçıları tarafından maharetle pişirilip, zengin menü çeşitleriyle müşterilere sunulması, garsonların adeta bir pervane gibi etrafımızda dolaşmaları, GÜLER YÜZ, TATLI DİL ve HOŞ SOHBETLERİ görülmeğe değerdi… RESEPSİYON GÖREVLİLERİYLE adeta kendilerini Cennet Antalya/KEMER’imizin nadide köşkünde kral ve kıraliçeler gibi ağırlanmak övgüyle karşılandı…

Antalya/KEMER,  MAXCİM OTEL’de gerçekleştirilenKültür ve Şiir Festivali’ne katılan birkısım sanatçılar aşağıda yer almaktadır:

1. Abdullah Çağrı ELGÜN

2.  Ayşe PASLANMAZ

3. Ayşegül DİNÇBAŞ,

4. Bolat ÜNSAL,

5. Nedime EKİNCİ;

6. Pakize ALTAN,

7. Aylin ENGİNER,

8. Kelami AKDEMİR,

9. Yaşar ŞENER,

10. Yılmaz KUZUGÜDENLIOĞLU,  … vb.

Abdullah Çağrı ELGÜN

cagrielgun@hotmail.com

 

ETKİNLİKLE İLGİLİ FOTOĞRAFLAR:

Abdullah Çağrı ELGÜN (http://blog.milliyet.com.tr/Uye/UyeGaleriListe/index.htm) ADRESİNDEN TEMİN EDİLEBİLİR.

 

 

 
Toplam blog
: 65
: 503
Kayıt tarihi
: 27.09.10
 
 

Abdullah (Çağrı) ELGÜN HAYATI HAKKINDA BİLGİLER Kayseri’de dünyaya geldi. Kayseri Atatürk İlkokul..