Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Aralık '15

 
Kategori
TV Programları
 

Mayıs Kraliçesi 7. bölüm Nehir'e, Feryal engeli!

Mayıs Kraliçesi 7. bölüm Nehir'e, Feryal engeli!
 

Mayıs Kraliçesi 7.Bölüm Fragmanı


Celil, son kozlarını oynamaktadır. Alper, eline geçirdiği eski suçlulardan sevgilisi Nehir'e, zarar verdiğini, ailesinin bütün hayatını değiştirdiğini öğrenerek, çözmüştür. Onunla özel ilgilenmek için kişisel olarak sorguya çekmiştir. Mayıs kraliçesi'de, itiraf ettirmeyi başarırken Celil, isimini vermesi donup, kalmasına sebep olmuştur. Babasıyla iş birliği yaptığını öğrendiğinde sinirlenerek, neden özel olarak Nehir, karşı gelmesinin sebebini de yavaşça anlamaktaydı. Baba, oğul yüzleşmesinin yaşanarak neden yaptığını bu sefer de babasına sorguya çekerek öğrenmek istemiştir. Sonunda köşeye sıkıştırırken Sencer, isimini almayı da başarmıştır. Bütün her şeyi Sencer, için yaptığını, ama asıl nedenini sorgulamaması yönünden uyarırken, eğer öğrenirse hayatının tehlikeye gireceğini korktuğunu, canından dahi olsa da asla söylemiyeceği konusunda Alper'i, uyarmıştır.
 
Mayıs kraliçesi 7.bölüm fragmanı Alper, şimdik önünde çözmesi gereken Sencer'in, asıl Nehir'den, ne istediği olacaktır? Uzaktan izleyerek, geçmişi sorgulayarak sorunun cevabına doğru gidecektir.
 
Diğer yandan Feryal, bir kere daha Celil, kızını hırpalandığını öğrenerek deliye dönmüştür. Artık Nehir'in, Alper'le görüşmesine kesin karşı çıkarak, onu koruyamayan birisiyle birlikteliğini yasaklayarak evliliklerinde önünde duracaktır. Üstelik Feryal, bu sefer Celil, haddini bildirmeye hazırlanarak, cezasını kendisi kesecektir ve ikisi evlatları için karşı karşıya gelecektir.
 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..