Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ağustos '15

     
    Kategori
    Futbol
     

    Maymun tiyatrosu

    Maymun tiyatrosu
     

    Toplum olarak, topluca ya da birey birey birbirimiziden üstün olma yarisimiz, bazi insanlarin haksiz kazanclar elde etmesine neden oldugunun farkina vardim.

    Bir türlü anlam veremedigim futbol/pozisyon tartisma programlarinin amaclari ne olabilir ? Diye düsündüm. Eski teknik direktörler, eski hakemler ve saire bir sürü insan TV ekranlarinda hakem kararlarini ve futbolculari acimasizca ar ve edepten uzak bir sekilde elestiriyorlar ve bunlari yaparken belden asagi vurmaktan bile cekinmiyorlar.

    Kimileri doktor olmus kimileri gazeteci.. Sözümona mektep görmüs, mürekkep yalamis insanlar.

    Herkesin elinde bir akilli telefon ve sürekli sosyal medya`yi takip ediyorlar. Biri konusurken digerleri telefonlariyla ilgileniyor. Sonra bir baskasi konusmaya basliyor ki; söylediklerini de o an telefonundan okuyor. Sonra hep birden konusmaya basliyor ve birbirilerini anlamayan insanlarin bagrismalari cagrismalari bir maymun tiyatrosuna dönüsüyor.

    Kendisiyle dalga gecilen bir toplum buna neden izin ve hatta prim veriyor? 

    Tek derdimiz o aptal yorumculardan biri desin ki, Fener hakemle kazandi! Galatasaray bitmis. Besiktas 100 gol atar ve saire. Bikini giyenler, sakal biyik kesenler...

    Tabiki hepsini ayni kefeye koymak istemem ama cogu asalak olan bu agzi bozuk laubali spor yorumcularinin artik türk futbolundan pis ellerini cekmesinin vakti gelmistir.

    Öyle insanlar düsünün ki, TV ekranlarinda utanmadan sosyal medya`yi takip ediyorlar. Ne yaptiklari ise, ne topluma, ne isverenlerine ve ne de üzülerek söylüyorum ki, kendi ailelerine bile saygilari olmayan bu insanlari takip ederek, izleyerek daha fazla prim vermeyin.

    Türk futbolu cok sancili dönemlerden gecti ve geciyor. Yeniden özledigimiz futbol coskusuna ve kalitesine kavusmak istiyorsak batakligi temizlememiz gerek.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 110
    Kayıt tarihi
    : 15.03.07
     
     

    Nefret sevgiden dogar Sevgi ise dogadan Dogaya saygili olmak zorundayim Nefret gider  Sevgi kalir..