Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Haziran '12

 
Kategori
Siyaset
 

Mazlum devri bitti, zulüm devri başladı!

Mazlum devri bitti, zulüm devri başladı!
 

başbakan


Hani!

O boynunuzu büke büke iktidara geldiniz Sn Başbakan!

Hani

Öyle mazlum, masum sözlerle sümen altından masanın üstüne çıktınız.

Hani!

O ‘derin devlet yerine, derin demokrasi’ O ‘alışkanlık ülkesinden akıl ülkesine’ vecizelerinizle vicdanlara sesleniyordunuz Sn Başbakan! Hani o yaratılanı yaratandan ötürü seven yürek yakan yakarışlarınız Sn Erdoğan!

Hani!

O bir zamanlar neredennnnnnnnn! nereyeeeeee! diye geçmişe ‘’geç yolundan git diye meydan okuyan haykırışlarınız! 

Hani! Dilinize doladığınız ileri demokrasi ilkeleriniz? Görünen o ki, ileri demokrasi, geri üstü yuvarlanmaya başlıyor Sn Erdoğan!

En temel insani hakkını savunan hava yolu işçilerini derhal işinden ediyorsunuz, ileri demokrasinin üstüne bir geri çizik atıp grev hakkını yasaklıyorsunuz. Tutuklu milletvekillerinin hukuki durumunu hak, hukuk, adalet aidiyetinde çikarip, anket gibi garabet bir uygulamayla insanları psikolojik olarak daha da derin acılara gark ediyorsunuz.

Ete, kemiğe bürünmemiş kişi hüviyetine sahip olmamış ceninin hakkını savunacağım diye insan ve vatandaş kadınlarımızı canlı, canlı canından bezdirici acılara gark ediyorsunuz. Yetmedi, belediye başkanınız, ‘’anne kendini öldürsün’’ diyecek kadar bir kadının içinde bulunduğu durumdan istifade edecek kadar istismarcı bir işgüzarlığa vardırabiliyor durumu. 

Hak isteyen bir vatandaşin karşisına hemen ‘’senin hakkına göz dikiyor’’ diyip kin,nefret duyguları yaratacak derecede kölelik devrinden kalma bir alışkanlıkla vatandaşları birbirinin karşisına dikiyorsunuz.

Tarih Ögretmeni olarak size tavsiyem: Biraz sakin olun Sn Erdoğan! Çünkü tarih bize şunu ögretmistir ki; mazlumla, zulüm kardeştir hem yapışık kardeşler.

(m.ali şirin tarih ögrt) 

 
Toplam blog
: 124
: 736
Kayıt tarihi
: 28.06.08
 
 

Kelebek için kanat neyse insan için kelime odur. (m.ali şirin) 1969 senesinde  Tunceli/ pülümürde..