Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Kasım '08

 
Kategori
Doğal Hayat / Çevre
 

MB Alanya

MB Alanya
 

Alanya TEMA Evi -22Kasım



22 Kasım günü, Alanya dolaysıyla bölgemiz yağışlıydı.
MB Antalya yazarlarını ( Homeros ve Nihat Yıldız'dan haber çıkmıştı, ayrıntıda gezinmek'te son dakika haberi olduğunu ifade etmişti)
Saat 14.00'e kadar bekledim. Gelen olmadı. Yoğun yağış nedeniyle dostlarımızın tereddütlerini anlayışla karşılayabiliyorum. Ama ( davet metninde telefonum olmasına rağmen) bir haber vermemelerine üzüldüm.

Yandaki fotoğrafın çekilmesinden 10 dakika kadar öncesinde yoğun bir yağış vardı. Sevgili dostlarım, Dinç Akal Ağabeyimiz ve Metin Erdem kardeşimle buluşup, karda yağsa, taşta yağsa gidelim bir kahve içelim diye sözleştik.

Durup durup yeniden başlayan yağmurun altında, enfes bir Alanya manzarası ve Behiye Aksoy'un şarkıları eşliğinde derin bir sohbete daldık.

TEMA Evi için yerini karşılıksız Vakıf'ın kullanımına tahsis eden, genç işadamı Özcan Zeydan ve TEMA Evi'nden sorumlu Semra Hanım'ın güzel evsahipliğinde memleketin tarım politikalarını irdeledik.

Kapımız ve gönlümüz, tarihe, kültüre, hukuka ve doğaya saygılı; erozyonu sürdürülebilir yaşamın en büyük tehlikesi olarak gören; en büyük din'in hoşgörü olduğuna inanan; okuyarak yeni bir “tüketim ahlakını” toplumda tesis etmeyi kendine ilke edinmiş herkese açıktır.


 
Toplam blog
: 272
: 734
Kayıt tarihi
: 13.10.07
 
 

1959 Sinop Bektaşağa Köyü doğumluyum. Yaşamda, anlaşılacak bir şeyi olanlara ve bunu öğreti yapan..