Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '08

 
Kategori
Blog
 

MB üzerine fikirler

MB üzerine fikirler
 

Milliyet Blog üzerine fikirler...


Milliyet Blog'a yazmaya başlayalı iki ay kadar oldu, bu sitede gördüğüm çeşitli konular üzerine gerçekten çok iyi yazılar yazıldığı ve gün geçtikçe büyüdüğü oldu.

Geçen günlerde bir arkadaşımızın ''Milliyet Blog eki'' çıkarılması konusunda bir yazısını okudum. Yazıya gelen yorumlar daha ilgi çekiciydi, bu yorumların da etkisiyle konu üzerine somut fikirler geliştirmenin yararlı olacağını düşünüyorum...

Böyle bir ekin olması kısa vadede son derece zor görünüyor. Bunun başlıca nedeni masraflar. İkinci mesele ise böyle bir ek olsa bile insanların ne kadar ilgili olacağı da ayrı bir soru işareti. Bu nedenle benim biraz farklı önerilerim olacak:

Birincisi; Milliyet gazetesinin internet sitesinde görünmek ne kadar onur verici olsa da bunu biraz ilerletmekte fayda var. Örneğin; gazetenin yazarlar vs. şeklinde bulunan sol sütununda ''Blog yazarları'' diye bir bölüm olsa ve birkaç gün boyunca yazılan bloglar burada toplansa iyi olmaz mı?

İkincisi; herhangi bir habere tıklanıldığında bu haberin herhangi bir yerinde konuyla ilgili blog yer alsa iyi olmaz mı?

Üçüncüsü; böyle bir ekin çıkarılması halihazırda zor ise Milliyet gazetesinde haftada bir/birkaç günde bir kaliteli olan blogların yer alması mantıklı değil midir?

Bu yazı üzerine yapıcı yorumları bekliyorum, bu site hepimizin, geliştirilmesi için Milliyet gazetesinden destek beklediğimizi de ekleyelim...

 
Toplam blog
: 641
: 316
Kayıt tarihi
: 16.12.07
 
 

Bir uluslararası ilişkiler öğrencisinin gözünden dünya ve bonusu olarak da futbol... ..