Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Aralık '08

 
Kategori
Blog
 

MB yazarları hangi takımı tutar.

MB yazarları hangi takımı tutar.
 

MB yazarları hangi takımı tutar.


MB yazarların dikketine
Biz burada MB yazarları olarak bazı konulara değiniyor ve yazılar yazıyoruz. Bu yazılar değişik kategoriler de olabiliyor.

Bazı yazarlarımız konu bulamadıklarından mıdır nedir bazı anketler yapmaktadır. Mesela MB yakışıklısı veya MB güzeli gibi yarışlarda var. Bazılarımız da ebe oyunu düzenlemekte.

Aklıma geldi. Acaba MB yazarları bir takım tutarlar elbette. Yani herkesin gönlünde bir aslan yatar derler misali herkesin gönlünde yer ettiği ve içimizden ömür boyu atamadığımız renkler mevcut. Ben burada acaba MB yazarları hangi takımı tutar derken de bir sorunun cevabını da bulmuş oluruz. Evet, bol miktar da yazar ve bu yazarlar arasında hangi takımın taraftarının ne kadar olduğu belli olacaktır.

Ne dersiniz. Hadi öyle ise iş başına.

Yapmış gereken işlem çok basit. Bu bloğumu okuyan herkes diledikleri takdir de yorum yazarak tutuğu takımı belirteceklerdir. Yorumları yayınlamayacağım ancak yorumu aldığıma dahi kendilerine mesaj yolu ile yorumunuz alınmıştır ve işleme sokulmuştur denilip oy için teşekkür edilecektir.

Gelen oylar günü güne toplanacak. Oyların kimden geldiği tarafımca kaydedilecek.

Oylama süresi bu blog yayına girdiği andan itibaren başlamış olacak. Oylama süsesi 31 Aralık 2008 saat 24.00’de kadardır. Bundan sonra gelecek olan oylar geçersizdir.

Oylamanın sonucu tarafımca 2009’un ilk dakikalarında açıklayacağım bloğumda görebileceksiniz.

Önemli not: Oylama MB yazarları arasında gerçekleşecektir. Yazar olmayıp okur olanlar katılamazlar. Oylamaya herkes bir oyla katılır. Seçere alfabetik olarak tutulacağından ikinci defa gelen oylamalar işleme konmayacaktır.

Acaba MB yazarları hangi takımı tutar. MB yazarı olup bir takımın taraftarı iseniz sen de oylamaya katıl. Takımın güçlensin.

Hangi takımın taraftarı çok olduğunu oylarınla belli olsun. Sende katıl ki sağlıklı bir sonuç elde edelim.

Benim oy kullanmama gerek yok derken “Ne solsa Ahmet Bey benim tuttuğum takımı biliyor bundan dolayı adımı yazar demeyin. Vallahi de gelen yorumlar arasında oylama belli olacağından sizinde oy göndermeniz gerekecektir.

Oylarınızı yorum olarak göndermenizi bekliyorum. Şimdiden kolay gelsin.

 
Toplam blog
: 540
: 3176
Kayıt tarihi
: 02.01.07
 
 

Hiç bir motorlu araca binmeyi sevemedim. Daha doğrusu sevdiremediler. Onun yerine iki tekerlekli ..