Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mart '10

 
Kategori
Yurtdışı Eğitim
 

MBA eğitimi için; Rotterdam School of Management - RSM

MBA eğitimi için; Rotterdam School of Management - RSM
 

RSM Rotterdam Schoolof Management- Erasmus


Bugün Hollanda'da MBA eğitimi almak isteyen Kerem'in emailine cevap olarak yazdığım okullardan birini diğer okuyucularla paylaşmak istiyorum."RSM Rotterdam School of Management"

RSM Rotterdam School of Management işletme okulunda dünya çapında tanınan işletme eğitimi sunulur. RSM Avrupa’nın ve dünyanın önde gelen top business schools listelerinde %1’lik dilim içinde sıralanır. RSM Rotterdam School of Management her üç EQUIS, AMBA ve AACSB tarafından onaylanan ender işletme okullarındandır.

RSM MBA programını lider yapan en önemli özellik, MBA programı öğrencileri, profesörleri ve iş yaşamı içindeki yöneticilerin birlikte etkileşim içinde programı yürütmeleridir. RSM, Hollanda Rotterdam şehrinde bulunduğu halde eğitim kalitesi uluslararasıdır, eğitim dili ise İngilizcedir. RSM Rotterdam School of Management MBA programları uluslararası üne sahip başarılı öğretim kadrosuyla, güçlü akademik yapısıyla ve teorik olduğu kadar iş yaşamını yansıtan pratik, güncel bilgi ve deneyimi sunmasıyla da farkını ortaya koyar.

RSM Rotterdam School of Management bünyesinde bulunan 80 farklı ülkeden gelmiş başarılı öğrencileri sayesinde dünyanın en etkili uluslararası deneyimin sunulduğu ender okullardandır.

RSM Rotterdam School of Management birçok MBA adayının istediği üç ana MBA programını başarıyla yürütür, bunlar; ·

12 aylık International Full-time MBA ·

2 yıllık part-time Executive MBA ·

21 aylık modüler Global Executive OneMBA

RSM business okulunun bu üç MBA programında katılımcıların liderlik becerilerinin geliştirilmesi, gerçek iş yaşamı ve yöneticilik konusunda kişisel bilgi ve becerilerin arttırılması ana hedeflerden sayılabilir.

RSM Rotterdam School of Management öğrenci sayısı nedeniyle Avrupa’nın en büyük işletme okullarından biridir. RSM Rotterdam School of Management 40 yıldır işletme ve yönetim eğitimi verir. Araştırma olanakları olarak RSM Avrupa’da en iyi üç okul içinde sıralanır. RSM, Europe’s top 10 business schools, olarak Avrupa’nın en iyi 10 işletme okulu arasındadır. 3 önemli kurum tarafından onayı bulunan işletme okulları arasında ilk %1’lik dilim içindir. RSM her yıl 1200’den fazla yöneticiye eğitim sunar. RSM’de 7500 lisans ve yüksek lisans öğrencisi eğitim görür. RSM Rotterdam School of Management işletme okulunun 16000’den fazla aktif mezunları dünyanın 30 farklı bölgesindedir. RSM Rotterdam School of Management 100 farklı partner okul ile işbirliği içindedir.

RSM Rotterdam School of Management hem Hollanda’da ulusal hem de dünya çapında uluslararası sıralamalarda önde gelen işletme okuludur. Financial Times 2009 sıralamalarında RSM Avrupa’nın top 10 business school içinde en iyi 10 okul arasında sıralanmıştır. RSM, Financial Times business schools global sıralamalarında top 25 içindedir. RSM işletme lisans programı Elsevier Thema Survey’in Hollanda’da en iyi işletme programı olarak dördüncü kes seçilmiştir. RSM, Aspen Institute's Beyond Grey Pinstripes Report raporuna göre dünya çapında 7, Avrupa’da ise en iyi seçilmiştir. RSM Rotterdam School of Management, Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise ikinci büyük limanına sahip Rotterdam şehrindedir. Rotterdam’da 160 farklı milliyetten biriyle karşılaşabilirsiniz.

RSM Rotterdam School of Management yakın bir tarihte İstanbul'da olacak. Görüşmek isteyenler bana mesaj atabilirler: isiltabag@okulariyoruz.biz

Işıl Tabağ

Director

www.okulariyoruz.biz

 
Toplam blog
: 189
: 6400
Kayıt tarihi
: 11.10.06
 
 

Endüstri Mühendisi olan Işıl Tabağ, Avrupa Okullar Birliği görevinden sonra 1998 yılından bu yana..