Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '08

 
Kategori
Eğitim
 

MEB 10 Ocak'ta sessizce atama yaptı

MEB 10 Ocak'ta sessizce atama yaptı
 

MEB 10 Ocak'ta sessizce "Ek Sözleşmeli Öğretmen Ataması" yaptı. Atamaların Aralık ayı sözleşmeli atama başvuruları arasından kura ile yapıldığı söyleniyor. Daha önce de birkaç kere bu tip atamalar yapılmıştı. Atama haberlerinin MEB anasayfasında ya da Personel Gen. Müd. anasayfasında duyurulmaması çok yanlış. İnterneti takip etme imkanı olmayan öğretmen adayı arkadaşlar olabilir. Sessizce yapılan bu atamadan çoğu öğretmen adayının haberi olmayabilir.

Özellikle, Aralık atamasında puan sınırında kalan arkadaşların bu ek atamada daha şanşlı olacağını düşünüyorum. Atama sayısı hakkında henüz bir haber yok. Ancak, sınıf öğretmenliği ihtiyacını düşünürsek, bu bölümün en başta gelme ihtimali aşikârdır. Aralık atamasında atanma şansı bulamayan öğretmen adayı arkadaşların aşağıdaki adresten atama sonuçlarına bakmalarını tavsiye ederim.
Aşağıdaki adrese girerek, Atama Dönemi bölümünden "Ek sözleşmeli öğretmen görevlendirmesi " seçeneğini seçin. TC Kimlik numaranızı girerek atamanızı kontrol edin. Kimbilir belki siz de atanmışsınızdır, haberiniz yoktur...!

Link : http://atama.meb.gov.tr/2007_3_sozlesmeli/Default.aspx

Kaynak: devmiting

 
Toplam blog
: 92
: 11527
Kayıt tarihi
: 21.01.07
 
 

Dokuz Eylül Üniversitesi "Tarih Öğretmenliği" bölümü mezunu. Eğitim sektöründe çalışıyor. Yazmak ..