Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ekim '14

 
Kategori
TV Programları
 

Medcezir / 42.Bölümde buzlar eridi, Yaman Mira’yı tutkulu bir şekilde öptü!

Medcezir / 42.Bölümde buzlar eridi, Yaman Mira’yı tutkulu bir şekilde öptü!
 

Star Tv.in fenomen dizisi Medcezir dün akşam yine izleyenlerini yerlerinden hop oturttu, hop kaldırdı. Ve beklenen an geldi, Yaman ile Mira arasındaki buzlar eridi. Yaman, balkondan kucağına atlayan Mira’yı ihtirasla ve tutkulu bir şekilde öptü.

Medcezir dün akşam Karagül’ün ardından her iki kategoride 2.sırada yer aldı. Ayrıca, Medcezir 43,26 reytingle Cuma akşamı sosyal Medya’da en çok konuşulan yapım olmuş.

Sinan Beyin öldürülmesinde sır perdesi aralandı. Selim’in Sinan Beyin evinden çıkarken, Sinan balkondaydı. Daha sonra eve gelen Nadir ve adamı tarafından önce dövülür sonra da tabanca ile öldürülür. Daha sonra gelen Asım Bey ve Sude onu ölmüş bulurlar.

Suç Asım Şekip Kaya ile Sude Kaya’nın üzerinde kaldı her ikisi de kelepçelenerek gözetim altına alındı. O geceyi hapiste geçiren Sude’nin halleri görülmeye değerdi. Yanındaki gardiyan kadın üzerindeki hırkayı Sude Hanıma vermek ister. Sude Hanım bu pis hırkayı almaz. Evden giyecek bir şeyler almadınız mı diye sorar. Sude, evden hapishaneye girmek için çıkmadık diye cevap verir.

Ekran Alıntısı md42.sude

Sude Hanımın kızları Mira ile Beren perişan olur. Babaları Faruk onları alır eve götürür.

Ekran Alıntısımd42.2

Selim Serez hapisten çıkışını Yaman ve Mert dışarıda beklerler. Mert babasını beklerken çok panikler. Onu her zaman olduğu gibi Yaman teselli eder.

Ekran Alıntısımd42.mert

Yolda arabada konuşurlar. Mert, Kenan’ı da dedem dövdürmüş deyince Selim Bey çok şaşırır. Mert’in çok konuşmasını Yaman bozulur, eve gidince konuşalım, der.

Ekran Alıntısımd42.6

Mert evde de babasını rahat vermez, konuşmasını ister. Teyzesi Sedef de bu sefer Mert’i sakinleştirmeye çalışır.

Yaman, annesini ben yarın eşyaları yükler getiririm.  Siz de hastaneden eve geçersiniz. Merak etmeyin her şey yolunda, der. O sırada gelen Eylül’e Mira’yı sorar. Eylül, abla kardeş çok kötüler, sürekli ağlıyorlar. Eylül, aslında şu an en çok sana ihtiyacı var. Senin şefkatine, sevgine…  Ama siz de uzaksınız birbirinizden. Niye böyle öfkeliyseniz? Yaman, artık birbirimize iyi gelmiyoruz.  Eylül, aman duy da inanma…

Ekran Alıntısımd42,7

Eylül içeri Mert’in yanına gider. Yaman da Mira’ların bahçesine geçer. Alt katta, Beren ile Faruk Bey konuşuyorlardır. Daha önce de yaptığı gibi üst kata Mira’nın yatak odasına balkondan tırmanır.

Ekran Alıntısımd42.8

Yaman balkon kapısından Mira’nın ağladığını görür. Beren o sırada ablasının yanına gelir. Ablasına doğruyu söyle, gerçek ne diye sorar. O adamın aslında Ender Hanımla ilişkisi varmış. Asım Bey de o yüzden gitmiş. Yaman bu sırrı istemeyerek duyar. Kapıya gelen babaları Faruk Bey de teyit eder. Faruk Bey ölmüş birinin arkasından konuşamayız.

Leyla, Ayşe’nin yerine Nadir Beyin evinde geçici olarak çalışmaktadır. Nadir beyin odasına yemek servisi götürmek ister, yardımcısı iznimiz olmadan bu odaya girmezsiniz diyerek engeller. Cin gibi Leyla bunların karanlık işler çevirdiğinden kuşkulanır. Açıklarını arayacaktır.

Ekran Alıntısımd42.9

Asım Bey, kalp hastası olduğundan hemşire tansiyonunu ölçer. Asım Bey, geberip gideceğim burada diyerek hayıflanır.

Ekran Alıntısımd42.10

Mira pencerede otururken Yaman’ı aşağıda görür, hemen içeri kaçar. Yaman’ın amacı ona birazcık olsun destek olmaktır. Oda kapısında gördükleri ve duydukları onu da etkilemiştir, biraz da duygusallaşmıştır.

Ekran AlıntısıMD42.11A

Eylül, Mert ve Sedef Hanım toplu olarak aile masajı yapmaktadırlar. Eylül sen de ister misin diye sorar. Yaman, gülerek yok sağ ol, ben almayayım, der.

Ekran AlıntısıMD42.12

Yaman Selim Abi uyudu mu diye sorar. Mert, konuşamadık yine. Yaman, böylesi daha iyi belki de. Sedef Hanım, Mert’e öperek sağ ol der. Mert öpücük yetmiyor deyince, Teyzesi şefkat diyerek sarılır. Yaman’ı da çağırırlar, bu tablo içine o da girer.

Ekran AlıntısıMD42.13

Selim beyi yardımcısı Atılay arar, polis tutanaklarında Sinan Beyin evinde mektuplar geçmediğini söyler. Sinan Bey, Deniz Hanım ile buluşur. Her şeyi sansürsüz anlatmasını ister.

Ekran AlıntısıMD42.14

Deniz Hanım her şeyi bütün samimiyeti ile anlatır. Selim Beye ve de Ender Hanım ile birlikteliklerinde yaşadıkları aşka hayran kalmıştı. Bu nedenle Selim beye karşı boş değildir. Hasılı Selim Beyden hoşlanmaktadır. Deniz Hanım da Sinan’ın odasında mektupları görmediği söyler. Selim Bey, mektupları bulursak katili de buluruz, der.

Öte yanda Nadir Bey, o mektupları bir, bir, okuyup, yakmakla meşguldür. Ayşe de hem işini yapar hem de Yaman ile konuşur. Leyla, Nadir için bu adam mafya mıdır, nedir böyle kapalı kapılar arkasında ne yaptığı belirsiz. O sırada Mira geçer, eve girer. Yaman benim işim var, deyip telefonu kapatır. Yaman bahçeye Mira’nın yanına gelir. Gazeteleri hiç açma moralin bozulur, der. Yaman dinlenebildin mi deyince Mira, bütün gece uyumadım, der. Kafamdakileri kurdum durdum. Yaman, söyleyemediklerin de cabası… Yaman gelir Mira’nın yanına oturur.

Ekran AlıntısıMD42.15

Yaman bildikleri gerçeklerin Beren ile Mert’in kulağına gitmemesini söyler. Yoksa Mert’in canı çok yanar. Mert konusunda Mira ile tartışırlar. Mira çok sinirlenir, Mert’i biz de düşünüyoruz. Başka bir şey düşünmeyen sensin. Etrafındaki her şeyi yakıp yıkan sensin diyerek Yaman’ı azarlar. Sen eski Yaman değilsin. O sırada Orkun arar. Yaman, sen eski Mira mısın peki diye sorar?

Mert, Suzan hanımın ağladığını görünce sorar: Suzan bugün annen ile babanın doğum günü, onu hatırladım. Mert, annem sağmış gibi hazırlan, kutlama yapacağız, der. Mert, Eylül ve Mira’ları da çağırırız, der. Mert, Eylül’lere gidecektir. Yaman’a geçerken sen atarsın.

Orkun ile Mira konuşuyordur. Faruk Bey kızlarını çağırır. Mira yola çıkar. Orkun Yaman orda mı diye sorar. Mira, mümkünse Yaman bir süre uzak kalsın benden deyiverir. Yaman da bu lafı duyar. Mira, sonra konuşuruz Orkun’cuğum. Yaman Mira’ya yaklaşır, Şimdi Orkun ile beni mi çekiştiriyorsunuz? Mira, cevap bile vermiyorum, der ve gider.

Sude Kaya 3 milyon kefaletle bırakılır. Altınkoy gençleri okulda aralarında Asım Şekip Kaya’nın şirket hisselerinin iyice düştüğünü aralarında konuşurlar. Elif de oraya gelir, Yaman’ı sorar. Gelmediler ama yarınki Mert’lerin bahçesindeki patiye davet ederler. Hale ısrar eder, Elif bakarız der.

Ekran AlıntısıMD42.16

Eylül ile Mert evde Ekim bebek ile ilgilenirler, dolaştırırlar. Bebeğin odasını dolaşırlar. O sırada Uzay gelir. Mert’in keyfi kaçar. Bebek ile konuşur, bukalemun, bunlar engerek gibi laflar eder. Sonra da bu oğlana tahammül edemiyorum der ve çeker gider.

Ekran AlıntısıMD42.17

Yaman annesinin evini yerleştirirken ağabeyi Kenan ile tartışır. Kenan abuk sabuk şeyler söyler. Çık televizyona Asım Şekip Kayanın dök kirli çamaşırlarını, al paraları. Yaman çok bozulur. Annesi iki kardeşi ayırır. Yaman, bu saatten sonra sana doğruyu yanlışı öğretecek değilim, der ve çeker gider. O sırada kapıda babalığı Hasan’ı görür. Hasan arabasının anahtarlarını uzatır, al getir der. Yaman, anahtarlığın ucundaki parçanın olmadığını görünce, Selim Beyin evinden hırsızların düşürdüğü anahtarlık parçasını hatırlar. Yaman eksik parçaları birleştirir, Hasan da kendilerinden Yaman’ın huylandığını söyler. Faruk Bey, uzun boylu olan galiba renkli gözlüydü lafını hatırlar, bunun da Giray olduğunu tahmin eder.

Sude Hanım eve geldiğinde, Faruk Bey bizde kal dese de, kendi evlerinde kalmak ister. Selim Bey dava ilgili onunla da uzun bir konuşma yapar. Sude her şey benim üstüme kaldı diye rek çok sinirlenir.

Mert Eylül ile bahçede masayı hazırlarlar. O sırada Yaman gelir. Yaman siz hala konuşamadınız mı diye sorar. Demek böyle bir geceden haberi yok.

Selim Bey o akşam kafa dağıtmaya bir bara gider. Tek başına içerken, Deniz Hanımı çağırdığı için o da gelir. Karşılıklı konuşurlar.  Selim Bey çok üzüntülüdür, Ender giderken arkasında sadece acını bırakmadı. Bastığım yeri ayaklarımın altından çekip aldı. İçime öyle bir tohum ekti ki, kök salmasını engelleyemiyorum. Baktığım her gözde canımı yakacak bir kıvılcım arıyorum.

Ekran AlıntısıMD42.18

Deniz Hanım Selim Beyi sakinleştirmeye çalışır. Ben sizin konu ile tek bir satır yazmayacağım.  Cep telefonundan mailleri gösterir. Müdürü ile yazmamak için mailler. Bir dosyada da arkadaşının yazmak istediklerini verir.

Mert babasına mesaj atar, nerde olduğunu sorar. Leyla, Nadir Beyden izin ister ve evden çıkar.

Yaman Mert’e; Bu gece baban yalnız olmak istedi. Bırak içsin ağlasın, söylesin der.

Barda o anda Selim bey o kafayla sahneye çıkar. Ömer Hayyam’ın  güftesi, Mehmet Güreli’nin bestesi olan “Kimse Bilmez” adlı parçayı çok güzel söyler. Bu duygulu parçayı Deniz Hanım da katılır, beraber söylerler. Velhasıl bizi bizden aldı biraz. Selim Bey de dayanamaz, Deniz Hanıma dudaklarından öper.

Ekran AlıntısıMD42.19

Diğer dinleyenlerden büyük alkış alırlar. Selim Bey içkili olduğu için onu, Deniz hanım evine kadar bırakır.

Babası gelmeyince Mert çok bozulur. Eylül, Mira ile konuşur. Eylül bizimkileri çağırdım. Mira, belki ben de gelirim der.

Yaman kendi kendine düşünürken geçmişteki Turunç Nadir, Nadir Battaroğlu konuşmalarını hatırlar. Hemen Leyla’yı arar. Leyla Nadir Beyin evinin açık olduğunu, alarm olmadığını söyler.

Eylül’ün çağırdığı tüm Altınkoy gençleri gelir. Yaman siz geçin, birazdan geleceğim ben, der. En son Hale ve Elif de gelir.

Ekran AlıntısıMD42.20

Elif çok ısrar ettiler, ben de oyunbozanlık yapmamak için geldim, der. Yaman iyi yaptın . Mert Elif’e, Eylül kız arkadaşım diye üstüne basa basa tanıştırır. Buyur, bahçe geniş. (Babasını kastederek), konu başlığı olan kişi hala ortada yok.

Sedef Hanım Yaman nereye sıvıştı diye sorar. Yaman atlamış motora Nedir Beyin evine doğru yola çıkmıştır bile.

Ekran AlıntısıMD42.21

Mira, sessizce evden çıkar, giderken uyuyan annesini de öper. Yaman Asım Beyin evine bitişik olan Nadir Beyin evine gelir, bahçe kapısından girer. Tam o sırada evden çıkan Mira, Yaman’ın geldiğini görür. Yaman da Mira’yı görür, el sallar ama, “Allah kahretsin” der. Mira Yaman’ın peşinden eve girer. Yaman zili çalar, evde kimse yoktur. Bilmez ki ev kameralı sistemle korunaklıdır. Anında Nedir Beyin adamı Cengiz’in cep telefonuna ikaz gelir ve Yaman’ın bahçedeki görüntüsünü görürler.

Ekran AlıntısıMD42.22

Nadir Bey hemen dönüyoruz diyerek eve dönerler. Yaman Nadir Beyin odasına girer, ortalığı karıştırır. Bilgisayarını açar, içindeki bazı bilgileri flaş belleğe aktarır. O sırada gelen Mira senin ne işin var burada, birisi görürse başımıza büyük iş açılacak. Yaman Mira git dese de, Mira ben hiçbir yere gitmiyorum, kapıyı bakacağım.

Öbür tarafta Mert, kusura bakmayın arkadaşlar bu gece burada biter der ama, o an kapıya babası gelir. Mert koşar, kapıda babasının yanında başka bir kadını görünce şaşırır. Mert bilmez ki, ilerleyen bölümlerde bu kadın, Deniz Hanım cici annesi olacak. Babası bu kadın ı sevdi, onunla evlenecek, ben böyle düşünüyorum. Senaristimiz Ece Yörenç de uygun görürse tabii…

Ekran AlıntısıMD42.23

Hemen herkes bahçede toplanır. Selim Bey kapı görevlisi elamanı ile Deniz Hanımı evine gönderir. Mert bu günün tarihini babasına hjatırlatır. Bir kadeh viskiyi yuvarlar, eğlence daha yeni başlıyor.

Mira Yaman’ın tepesinde vır vır ederek, sızlanır.  Nadir Bey bahçe kapısından içeri girer. Mira geldiler, çabuk der. Hemen balkona çıkarlar. Önce Yaman balkondan aşağı atlar.

Ekran AlıntısıMD42.24

Sonra da Mira’ya hadi atla, der. Mira’yı kucaklayarak düşmesini engeller.

Ekran AlıntısıMD.42.25

O anda Nadir Bey onlara doğru geliyordur. Yaman Miray’ı kendine çekerek öpmeye başlar. Bu öpüşme ihtiraslı olur, Mira da cevap verir. O anda 42.bölüm biter.

BzDQWTcCcAAhfud son

Bu bölüm mecburiyetten de olsa Yaman Mira barışması olur ve öpüşmeleriyle bu birlikteliği bir nevi kutlamış olurlar. Çağatay Ulusoy'un senaryoda Serenay Sarıkaya ile öpüşmem, lafının doğru olmadığı ya da söylediyse bile, aşk başka iş başka lafımıza gelen Çağatay'ın profesyonelliğin gereğini yaptığını söyleyebiliriz. Her ne sebep olursa olsun seni kutlar, alnından öperim sevgili Çağatay.

Haftaya 43.bölümde Nadir Beyin elinden bu öpüşme numarası kurtaracak mı? Hep birlikte 10 Ekim Cuma akşamı göreceğiz.

 

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten, dizifilm.com'dan ve tarafımdan diziden kopyalanmıştır

 


 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..