Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '14

 
Kategori
TV Programları
 

Medcezir- Metin Akdülger/ sana gıcığım Orkun!

Medcezir- Metin Akdülger/ sana gıcığım Orkun!
 

Onu hiç böyle gördünüz mü?


Daha proje aşamasında yakın takibe alınan dizi, yayınlandığı günden beri adından sıkça söz ettiriyor. Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya,Taner Ölmez derken Metin Akdülger de adını televizyon dizilerinde oyun gücü ile ekrana yazdırmayı başardı!

Bildiğiniz gibi Metin Akdülger, Orkun Civanoğlu karakteri ile Medcezir’de bizlerle buluşuyor. Aslında Orkun, Medcezir’in kötü karakterlerinden biri… Metin Akdülger, yakışıklı fiziği ile gençkızların gözbebeği olurken Orkun’u oynarken ki başarısından dolayı da adamı kendine gıcık ediyor!

Orkun ekranda gördüğüm en gerçek karakterlerden biri; kötülüğü, aciz halleri, kaypaklığı, sinsiliği, yanar- döner tavırları, parasını arkasına alıp güçlü olduğunu sanan korkak tavırları ile çok gerçek!

Senaryoda iyi işlenmiş karakterin haklı olarak başarılı olacağını sananlardan değilim, oyuncu sayesinde çöpe giden ne şahne karakterler gördüm!

Medcezir’i seyrederken Orkun’a gıcığım!

Karakter ne kadar altı doldurulmuş, psikolojisi iyi irdelenmiş olursa olsun, Metin Akdülger de boş durmamış Orkun’a çok çalışmış, doğru pencereden Orkun’a bakmış ve Orkun olmuş!

Bu yaşta, genç kötü bir karaktere hayatımda hiç bu kadar gıcık olmamıştım! Aklıma ekranın, perdenin kötü adamları geliyor da hiç bu yaşlarda bu kadar iyi oynanmış kötü bulamıyorum doğrusu. Her ne kadar kötü karakteri canlandırsa da iyi bir performans sergileyip başarılı bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Zaten iyi adam olup beğenilmek kadar kolay ne var ekranda, ama kötü adam olup beğenilmek ayrı bir başarı.

Doğrusu Metin Akdülger, oyunculuk gücünü Medcezir ile bize öyle kanıtladı ki topumuz Orkun’a gıcık olduk! Başarılı projelerde daha çok izleriz Metin Akdülger’i ve gittikçe de performansını artırarak karşımıza çıkacaktır.

Biraz da Metin Akdülger’den bahsetmek isterim:

 Yakışıklı oyuncu “Bensiz” adlı filmde rol aldıktan sonra dizilere daha yakın olmuştur.

1 Ocak 1988 Bursa da doğmuştur. Eğitimini Koç üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü okumaktadır.Metin Akdülger biyografisi Koç Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler bölümünde okuyan bir yandan da Amerikan futbolu oynayan mutlu mesut bir kolej çocuğu iken hayatının gittiği yerden memnun olmadığını fark etmiş ve hayallerinin peşinden gitmeye karar vermiş.

Daha sonra oyunculuk dersi alan Metin Akdülger, tiyatro ve sinema filminde yer almış. Genç oyuncu Metin Akdülger, ‘Bensiz’ filmi için fit bir vücut için sekiz ay bodybuilding çalıştı, amatör futbol takımlarıyla antrenmana çıktı. Akdülger; filmin ikinci bölümünde ise oynadığı karakterin felç olması sebebi ile filme iki ay ara verildi. Akdülger, o arada sıkı bir diyete girip 17 kilo birden kaybetti. Metin Akdülger, şu sıralar Medcezir dizisinde Orkun (Orkunç) karakterine hayat veriyor.

 http://www.bensizfilm.com/ ,https://twitter.com/bensizfilm ve https://www.facebook.com/BensizFilm sayfalarından film hakkında bilgi edinebilirsiniz

Metin Akdülger, Medcezir ile yakaladığı geniş kitlelerin dikkatini çekme şansını her projede artırarak yoluna devam edeceğe benziyor.

Hayatta başarılarınız katlanarak artsın dileği  ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..