Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ekim '13

 
Kategori
TV Programları
 

Medcezir 4. hafta, 4. Bölümde gene reytinglerde 1.ci,

Medcezir 4. hafta, 4. Bölümde gene reytinglerde 1.ci,
 

Star Tv.in süper dizisi Medcezir 4.cü haftası, 4.cü bölümde gene en çok izlenen oldu. Reytinglerde AB Grubunda 24,15 lik izleme payı ile açık ara 1.ci, Totalde 19,35 ile 2.ci sırada yer aldı.

Kim ne derse desin Medcezir yılın dizisi oldu. Mutlaka beğenmeyenler vardır, bir Amerikan uyarlaması diye küçümseyenler olabilir. The O.C. den uyarlanan bir yapım. Hikâye tamamen bize adapte edilmiş. Deneyimli Senaristimiz Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu çok güzel bize adapte etmişler. Oyuncusuna göre çok güzel replikler yazmışlar. Helal olsun diyorum.  

Mekân bizim, oyuncular bizden, her şey çok güzel. Çekimler harika. Usta yönetmen Ali Bilgin’ in imzası var. Toygar Işıklı’ın müzikleri çok güzel bir çalışmanın ürünü.

Konu gittikçe genişleyerek ve güzelleşerek devam ediyor. Yaman, Serez Ailesinin ikinci oğlu olma yolunda. Mert ile çok iyi anlaşıyorlar, Yaman Mert’e çok güzel ağabeylik yapıyor. Bu Ender Hanım ve Selim Beyi ziyadesiyle memnun ediyor.

Yaman ile Mira’nın kaderleri birbirine benzemeye başladı. Mira Babasının başına gelenlerden sonra Yaman’a daha da yakınlaşacak. Aralarındaki bu samimiyet zamanla kuvvetlendirecek ve aşklarını pekiştirecektir.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda; Çağatay Ulusoy (Yaman), Serenay Sarıkaya (Mira), Barış Falay (Selim), Mine Tugay (Ender), Taner Ölmez (Mert), Hazar Ergüçlü (Eylül), Şebnem Dönmez (Sude), Murat Aygen (Faruk), Metin Akdülger (Orkun) ve Can Gürzap (Asım Şekip Kaya) oynuyor. Bana göre her bir oyuncunun performansı on numara, hatta on bir. Çağatay Ulusoy artık Ryan’ ı değil, o bizden biri Yaman’ ı oynuyor. Yaman olarak çok başarılı, Çağatay geleceğin yıldız oyuncusu bence.

Önümüzdeki bölümlerde ünlü oyuncu Aydan Şener’in kızı Ecem Akbin de kadroya dâhil olacak. Ecem Akbin, “Yolun başındayım, metot oyunculuğu üzerine Workshop’lara katılmaya devam ediyorum” diyormuş. Şimdilik hangi rolde oynayacak bilmiyoruz. Tahminim, Serez ailesine yeğen olarak misafir gelecek.

Önümüzdeki hafta 11 Ekim, Star Tv.in milli maç nakli nedeniyle Medcezir yok. 5.ci Bölümünü Kurban Bayramının 4.cü günü akşamı (18 Ekim) izleyeceğiz. İzleyici sabırsızlıkla 14 gün bekleyecek.

Her şeyiniz gönlünüzce olsun, her dileğiniz yerini bulsun.

 

Saygılar, sevgiler

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..