Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mart '15

 
Kategori
TV Programları
 

Medcezir 64.Bölümde neler olacak, Kenan sakat mı kalıyor?

Medcezir 64.Bölümde neler olacak, Kenan sakat mı kalıyor?
 

Star Tv'nin fenomen dizisi Medcezir'in yeni 64.Bölümün fragmanı yayınlandı. Yaman'ın abisi Kenan yürüyemeyecek, sakat mı kalıyor?

Beren taşındıkları yeni evlerinin yatak odasını beğenmez. "Biz hayatımızda bu kadar küçük otel odasında bile kalmadık, burda nasıl yaşayacağız baba." Diyerek babasına isyan eder. Mira, "Beren ne yapalım, alışcaz birlikte." diyerek kardeşini teselli etmeye çalışır.

Kenan'ın annesi Nevin Hanım Sude'ye; "Senin yüzünden oğlum sakat kaldı benim. senin yüzünden, senin kızın yüzünden." Yaman, "Anne ne oldu Kenan'a, anne doğru düzgün anlatsana, ne oldu abime..." Nevin; "Abin yürüyemiyecek bundan sonra."

Ekran AlıntısıMD64.FR

Yaman; "Ben paçalarımdaki tozu tamamen  silkeledim sanmıştım, yanılmışım."

Ay Yapım'dan gelen Medcezir'in 64.Bölümünün özeti aynen şöyle:

Mira’nın yenilgiyi kabullenip, Altınkoy’u terk etmesi Yaman’ı derinden yaralar. Mira yeni hayatına alışmaya çabalarken Yaman’ın duyduğu acıyı kalbinde hisseder. Herkes için en doğru olanı yaptığını ümit eden Mira geri dönmemeye kararlıdır. Mira’nın yokluğunu sindirmeye çalışan Yaman’a bir darbe de annesinden gelir. Oğlunun başına gelenlerden hesap sormak için Sude’nin kapısını çalan Nevin gerçekleri herkesin suratına haykırır. Kenan’ın yürüyemeyeceğini öğrenen Yaman için durum artık içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Uzun bir süre görüşmeyeceklerini düşünen Yaman ve Mira’yı, Kenan’ın vurulması olayında ortaya çıkan sürpriz tanık hiç ummadıkları bir şekilde karşı karşıya getirir. Son yaşananlardan sonra Asım Şekip Kaya’ya bir çıkış yolu bulmak isteyen Sedef’in aklına gelen bir fikir Selim’in de katkısıyla tüm aileyi bir araya getiren gecenin davetlisi olur. Yaman, Mira’nın Altınkoy’a dönüşünü nefesini tutmuş şekilde beklerken duyulan siren sesleri gecenin hiç de beklenmedik bir şekilde sonuçlanacağının habercisidir.

Ay Yapım'ın sevilen dizisi Medcezir'de Mira - Yaman ayrılık günleri damgasını vuracak. Yaman, son bölümlerde, annesine rağman artık Mira'dan başka bir şey düşünemez, kendisini mecnun gibi hisseder. Yaşayan bir ruh gibidir.

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Medcezir, 64.Bölümü 13 Mart Cuma akşamı 20,30'da Star Tv ekranlarında olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=yONUZwLOLJ0İyi seyirler.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber ve Görseller tarafımdan film tanıtım fragmanından kopyalanarak alınmıştır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..