Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '15

 
Kategori
TV Programları
 

Medcezir 69.Bölümde neler olacak? Mert, nişan yüzüklerini taktı!

Medcezir 69.Bölümde neler olacak? Mert, nişan yüzüklerini taktı!
 

Baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın oynadığı, Ay Yapım'ın fenomen dizisi Medcezir'in 69.bölümü 17 Nisan Cuma akşamı Star Tv. ekranlarında olacak.

Medcezir resmi web sitesinden verilen 69.Bölüm özeti şöyle:

Yaman ve Mira’nın coşku dolu kavuşmasına, gençlerin sürpriz organizasyonu da eklenince, Yaman ve Mira uzun süredir arzuladıkları neşeye kavuşurlar. Fakat gecenin neşesi kadar gerilimi de büyük olur.

Eylül, Mert’e olan kızgınlıına bir kılıf uydurmak için debelenirken Mert’in itirafı Eylül’ü yıkıma sürükler ve ikisinin aşkı hiç olmadığı kadar büyük bir darbe alır…

Yaman, Orkun’un atacağı çelmelere önceden hazırlıklı olduğunu herkese ispat ederken, Orkun’un, Mert ve Eylül’e bulaşarak hıncını almaya çalışması, Yaman için bardağı taşıran son damla olur. Öte yandan Sude’ye yardım eden hemşirenin ölüm haberiyle ortalık karışır.

Selim ise Yaman ve Mira için gerçek mutluluğa giden yolun üzerinde duran bir engeli daha kaldırır.

Yaman Almaya'dan döndü, biricik sevdiği Mira'sına kavuştu. Mira, yaptırdığı test sonunda hamile olmadığını öğrenmesi ile yıkılmıştır. Ona tek teselli sevgilisi Yaman'a kavuşmak olur. Orkun'un aralarına girmek için yaptığı eşek şakasını cep telefonuna gelen mesajda birlikte gördüler. Yaman'ın Almaya'da ona tuzak kuran Leyla'nın arkadaşı kız ile, bu kötü sex resimleri Mira'yı nasıl etkileyecek? Yaman kendisini nasıl aklayacak bu bölümde birlikte göreceğiz.

Ekran AlıntısıMD69.FR3

Eylül ile Mert'in, Mira ile Yaman'a aldıkları nişan yüzükleri büyük sürpriz olur.

Ekran AlıntısıMD69.FR4

Eylül; "Tanıştığınız günden beri aşkınızla bize umut oldunuz, sizinle birlikte biz de aşkın her şeye rağmen galip geleceğini inandık. Bu yüzden size böyle güzel bir hediye vererek teşekkür etmek istedik."

Ekran AlıntısıMD69.FR5

Mert de;  "Umarım birbirinizi hiç bırakmazsınız." Diyerek nişan yüzüklerini takar. Bu herkes tarafından büyük alkış alır.

Ekran AlıntısıMD69.FR6

Mira, Yaman'ını sarılarak; "Allahım ne kadar mutluyum." Diyerek ona sarılır, öper.

Ekran AlıntısıMD69.FR7

Orkun'un sevgilisi Orkun'a: "Hadi gidelim eğlence bitti." Orkun; "Hayır, ben daha yeni eğlenmeye başladım." Tam bu sırada salona bir kız girer. Mira; "Yaman kim bu kız?" diye sorar.

Ekran AlıntısıMD69.FR8

Leyla'nın Almanya'daki kız arkadaşı Alara, Yaman'ın peşinden İstanbul'a mı geldi? 17 Nisan Cuma akşamı saat:20,30'da Star Tv. ekranlarında hep birlikte göreceğiz.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller 69.bölüm fragmanından kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..