Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '15

 
Kategori
TV Programları
 

Medcezir 70.Bölümünde Yaman & Mira aşkı hızla devam edecek!

Medcezir 70.Bölümünde Yaman & Mira aşkı hızla devam edecek!
 

Baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın oynadığı, Ay Yapımın fenomen dizisi Medcezir'in 70.bölümü 24 Nisan Cuma akşamı Saat:20,30'da Star Tv. ekranlarında olacak.

Nevin Hanım oğlu Yaman'ın istenme ve yüzük takma gecesine evin önüne kadar gelmesine rağmen, yukarı eve çıkma cesaretini kendisinde bulamaz. Hasan; "Şimdi bir halt edersen Yaman'ı tamamen kaybedersin. En mutlu gününde yaptığını asla unutmaz. Hadi çal kapıyı..." Dese de ikna edemez, Nevin yukarı çıkmaz.

Yaman ile Mira nişan gecesinin sabahında deniz kıyısında mutluluklarını doyasıya yaşarlar. Geleceklerini konuşurlar, bir taraftan da başlarına gelen kötü olayları, Orkun'un yaptıklarını, yapacaklarını, Sude Hanımın kızı Mira'nın mutluluğuna rağmen, onları ayırmak için Orkun ile işbirliği yapmaktan geri kalmadığını.  Yaman annesinin kapıya kadar gelip, mutluluğunu paylaşmamasını aldırmaz bile, Leyla'dan öğrendiği annesinin Almanya'da çevirdiği dolaplardan oldukça öfkeli olmasına rağmen... Ama Mira ve Yaman mutlu olmaya kararlıdırlar.

Ekran AlıntısımMD70.FR1

Orkun'u o gece vincin ucundan site gençleri alır, indirir.

Ekran AlıntısıMD70.FR4

Nişan gecesi eve dönerken Yaman arabada; "Orkun ile Sude Hanımın bir takım dolaplar çevirdiğini inanıyoruz. Bize göre o bebek Asım Beyden değil" der. Sedef ve Selim Bey şaşkın haldedir.

Sude Hanım Selim Beyden yalvararak; "Selim lütfen, sadece sana güveniyorum." Diyerek yardım ister.

Ekran AlıntısıMD70.FR5

Eylül, hastanedeki hemşirenin trafik kazasında ölmesi konusunda, "Biz basit bir trafik çevirmesi sandık, onlar dinlemedi bile, meğer ölümlü bir kaza soruşturmasıymış."  Sude Hanım polis tarafından şüpheli sıfatıyla kelepçelenerek alıp götürülür.

Ekran AlıntısıMD70.FR3

Yaman, ince araştırmalarını devam eder, kamerasındaki kayıtları dikkatle inceler. Kazanın ortaya çıktığı gün, Giray'ın Orkun'un etrafında bitmesinden şüphelendim, der.

 

70.Bölüm Basın özeti yayınlandı:

Mira ve Yaman, nişanlarında Nevin’in yokluğunun yarattığı boşluğa rağmen, yine de birbirlerine duydukları aşk ve inançla kazandıkları zaferin tadını çıkarmayı başarırlar.

Yaman, Orkun’un vincin ucunda sallandığını düşündüğü dakikalarda, Yaman ve Mira’nın nişan fotoğraflarını ilk beğenen Orkun olur. Onları daha fazla gizlemeyi beceremeyen Yaman için de gerçekleri Selim ve Sedef’e anlatmasının zamanı gelmiştir.

Hemşirenin ölümüyle ilgili tüm dediler sürpriz bir şekilde tek bir kişiyi gösterir. Sude gözaltına alınır. Bu durum, Mira ile aralarındaki uçurumu daha da derinleştirecektir.

Öte yandan o gecenin etkileri herkes üzerinde devam ederken, Uzay’ın aniden İstanbul’dan gitmesi Eylül ve Mert’i faklı etkiler.

Yaman’ın kaza ile ilgili süpheleri vardır, Selim ve Mert aynı kaygıları taşıyınca, gerçeğin peşinde iz sürerler. Gerçekle yüzleşmek herkes için şaşırtıcı olacaktır.

Yaman & Mira aşkı bu bölümde de hızla devam edecek, onları artık, ne Mira'nın annesi Sude Hanım, ne Yaman'ın annesi Nevin Hanım, ne de Orkun ayıramaz. Artık senaristimiz Ece Yörenç'ın kalemi renkli, çok da güzel yazıyor.

Bütün bu olayların tamamını Medcezir 70.Bölümünde önümüzdeki Cuma akşamı hep birlikte göreceğiz.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..