Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Aralık '14

 
Kategori
TV Programları
 

Medcezir biter Çağatay Ulusoy gider

Medcezir biter Çağatay Ulusoy gider
 

Başarılı Amerikan dizisi uyarlaması Medcezir, 2 sezondur ekranların reyting makinası haline geldi. Mira ile Yaman aşkı sezon finaline doğru sekteye uğradı, sezon başından beri de çiftin arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Doğrusu bir aşkın buz tutmasının reytingi bu kadar etkileyeceğini kim tahmin edebilirdi ki? Reytingler baş aşağı ivme kazanınca da iki aşık ekranlarda barıştı, ekran başında oturanlar tekrar sevilen çiftin aşkı için gözlerini ekranlara çevirdi, reytingler toparlandı.

Şimdi bu yazıyı neden yazdığıma gelelim mi?

Tv8 de yayınlanacak Maral dizisine başrol olarak Hazal Kaya oturmuş yanındaki boş tahta kim oturacak kaygıları başlamıştı. Zaman hızla aktı ve karşımıza Hazal Kaya – Aras Bulut İynemli çifti çıktı. Birden ortalık karıştı ve iki genç oyuncunun yakıştırılması ile şenlikler düzenlendi. Sonra bir baktık o da tek bir haberdir ki başrolün erkek koltuğuna Çağatay Ulusoy geldiği haberi medyaya düştü. Her yerde bir endişedir aldı başını gitti!

Yoksa Medcezir bitiyor mu, Çağatay Ulusoy dizinin ana karakteri diziden ayrılırsa Medcezir izlenir mi kaygıları başladı. Şimdi sorarım size siz olsanız başarı ile zirveye doğru yürüyen, haftalarca zirvede oturmuş bir diziyi bırakır mısınız? Cevabı duyar gibiyim “hayır” hem de büyük harflerle bağırıyorsunuz değil mi? Evet, kimse bırakmazdı zaten Çağatay Ulusoy da haberin doğru olmadığını açıkladı.

Kendine reyting getirmek için yapılan bazı yanlış haberler yapılabiliyor işte!

Medcezir’in akıbetine gelince de 2015-2016 yayın döneminde de karşımızda Medcezir’İ göreceğiz. Serenay Sarıkaya- Çağatay Ulusoy’un başrollerine performansını seyrettiğimiz başarılı dizi yoluna devam ediyor. Hem de yıl 2014’ün son günlerini gösterirken hızını alamadı ve bir zene sonrasına da devam kararı aldı.

Gerek Hazal Kaya- Aras Bulut İynemli gerek Serenay Sarıkaya- Çağatay Ulusoy çiftinin başarı ile ekranlarda aşk yaşamalarını seyirci bekliyor. Medcezir’in ekran başarısını Hazal Kaya- Aras Bulut İynemli’ye de diliyorum. Her iki dizininde başarılı olması bilhassa sevenlerini çok mutlu edecektir.

Hayatta mutluluğunuzun sonsuz olması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..