Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Şubat '14

 
Kategori
Magazin
 

Medcezir’deki uğursuzluklar için, Kerem Çatay kurban kesmeli!

Medcezir’deki uğursuzluklar için, Kerem Çatay kurban kesmeli!
 

Star Tv'nin fenomen dizisi “Medcezir” de son bir ayda üst üste olanlar tesadüf olamaz, tam bir uğursuzluk. Bu olanlar, Medcezir sevenlerini ve de çalışanlarını çok üzmüştür.

Dizide Yaman’ın başına gelenler pes dedirtmişti. Yaman mıknatıs gibi kötülükleri üstüne çekmiş, izleyicisini üzmüştü. Orkun’un yaptıklarının yenilir yutulur tarafı yoktu.

Şimdi de son bir ayda gerçek hayatta yaşanalar hakikaten çok talihsiz olaylardı.

İlk önce, Orkun’un babasının 18. Bölüm mezarlık çekimlerinde çalışan 50 yaşındaki karavan şoförü kalp krizi geçirerek direksiyon başında ölü bulunmuştu. Başta Serenay Sarıkaya ve diğer oyuncular onu öyle morarmış görünce çok üzülmüşler, gözyaşlarını tutamamıştı. Dizinin yapımcısı Kerem Çatay oyunculara 2 gün izin vermek zorunda kalmıştı.

 Gömülü resim için kalıcı bağlantı 

Çağatay Ulusoy 23 Ocak’ta şiddetli grip geçirmesi nedeniyle 10 gün izin istediği haberi sosyal medyayı çalkaladı. Yoğun bir ilaç tedavisiyle ayağa kalktı. Ece Yörenç, Twitter’dan “Herkesin sağlığı yerinde” diyerek Twit atmak zorunda kalmıştı. Bu hastalık çekimleri aksatsa da, Çağatay Ulusoy’un rol almadığı sahneler çekildi.

 

Daha sonra da 28 Ocak’ta Serenay Sarıkaya, yoğun iş temposuna dayanmadı yorgunluktan hastalandı. Kan testi yapıldı, serum takıldı. Bu sırada Çağatay Ulusoy, Serenay’ın yanından hiç ayrılmadı. Serum bitiminde iyileşmemesine çok sinirlenmiş, ambulans ile başka hastaneye sevk ettirmişti. Serenay Sarıka’ya da soğuk algınlığı teşhisi konmuştu. Her halde bir hafta önce hastalanan Çağatay’dan mikrop almış olmalı. O gün set Serenay’ın hastalığı nedeniyle saat 17.00 de iptal edilmişti.

 

Talihsizlikler devam etti. 20.bölümün çekimlerinde Çağatay Ulusoy balkona tırmanırken düşmüş, ayak bileği incinmişti. Setteki doktor olaya müdahale etmiş, 2 saatlik aradan sonra çekime ayağı bandajlı halde sürdürmüştü. Benim anlamadığım, alta niye branda koymazlar. Daha kötüsü olabilir, ayağı kırılabilirdi. O zaman ayıkla pirincin taşını.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı 

Önceki gün Medcezir set ekibi Uludağ’a çekime gitti. Şu sıralar çekimler yapılıyor. Burası Türkiye’nin gözde Kayak Merkezidir. Tüm oyuncular rol gereği ya da keyfi kayak yapacaklardır.  Allah korusun oyunculardan birinin ayağı burkulmasın, daha tehlikelisi kırılmasın.

Sayın Yapımcı Kerem Çatay acaba bir kurban (adak) kesip, fakir fukaraya dağıttı mı? Bir ay içindeki uğursuzluklar normal koşullarda olacak cinsten değildi.

Ay Yapım’ın izlenme rekorları kıran Medcezir oyuncuları ve ekibine Allah nazardan, kazadan beladan saklasın!

 

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya izleyicinin yoğun iğlisiyle karşı karşıyalar. Bilhassa minik izleyiciler fotoğraf çektirmek için sırada bekliyorlarmış.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Görseller internetten ve Medcezir Resmi Twitter sayfasından alınmıştır. Ayrıca, Medcezir Uludağ'da fotoshop'u hazırlayıp Twitter'e koyan Çağatay Ulusoy Club'e (CUCLUB) ellerine sağlık diyorum.  

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..