Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Haziran '15

 
Kategori
TV Programları
 

Medcezir ekibi bu hafta Beyaz Show'da, Çağatay Ulusoy katılmıyor!

Medcezir ekibi bu hafta Beyaz Show'da, Çağatay Ulusoy katılmıyor!
 

Medcezir bilindiği gibi önümüzdeki hafta 12 Haziran'da Final yaparak ekranlara veda ediyor. Kanal D'de yayın yapan Beyaz Show, bir geleneğini daha sürdürüyor. Sona eren dizilerinin oyuncularını programına konuk ediyor. Bu Cuma akşamı Medcezir'in 76.Bölümünü seyredecekler, daha sonra başlayacak Beyaz'ın canlı yayın programında Medcezir oyuncularından Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü ve Barış Falay'ı konuk olacağı programı izleyecekler.

Dizinin baş rol oyuncusu Çağatay Ulusoy, maalesef bu programa katılmıyor. Çağatay Ulusoy menajeri Engin Aykanat ile Roma'ya gidiyormuş. İtalyanlarla bir sinema projesi üzerinde konuşmaları varmış. Bu nedenle yayına bir Vtr çekip gönderecekmiş. Halbuki, Çağatay Ulusoy'un sevenleri onu canlı yayında görmeyi çok istiyorlardı.

Bundan önce Çağatay Ulusoy, Best Model seçildikten hemen sonra, 5 Kasım 2010 tarihinde Beyaz Show'a çıkmıştı.

468c47e5520

Daha sonra da 2011 yazında "Anadolu Kartalları" adlı ilk sinema filmini çevirdikten sonra, filmin ekibinden Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinçci ile Beyaz Show'a 4 Kasım 2011 tarihinde çıkmış, çok keyifli bir program yapmışlardı.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Aradan geçen 3,5 yıldan sonra böyle bir programda Çağatay Ulusoy'u dinlemek sevenlerini ziyadesi ile memnun edecekti.

İzleyicilerin ısrarlı soruları üzerine Medcezir'in senaristi ece Yörneç attığı Twitte "Çağatay Ulusoy maalesef o gün İtalya'da olacak... başka sefere." demiştir.

Beyaz'dan da bir açıklayıcı twit gelmiştir. Beyazit Özturk attığı twitte; "Sevgili arkadaşlar biz Çağatay'a teklif ettik, ancak yurt dışında olacağı için katılamadı. Bizde gelmesini çok istiyorduk, kendisi bir video çekip yollayacak, sevgiler herkese" Diyerek bir açıklayıcı twit atmıştır.

Çağatay Ulusoy sevenleri bu gelişmelere çok üzüldüler, bu konuda dün twitter'da parmaklar durmadı. Sonunda attıkları twitler ile onun yanında olduklarını belirtmişlerdir. Çağatay Ulusoy kısa süreli İtalya seyahatinden dönecek ve haftaya Medcezir'in Final bölümü çekilecek. Daha sonra da Ay Yapım ile sinema filminin çekimleri başlayacak. Engin Aykanat'ın verdiği bilgiye göre Roma'da İtalyanlarla yeni bir sinema filmi projesini konuşacaklarmış. Sevenleri Çağatay Ulusoy'dan bir yerli, bir de yabancılarla ortak iki sinema filmi görecekler herhalde. Bu durumda Çağatay Ulusoy yeni bir dizi projesi ancak, Aralık ayında ya da, 2016 başlarında gelir.

Ekran AlıntısıMD75.22

Netice olarak Çağatay Ulusoy Cuma akşamki Beyaz Show'da yok. Konu ile ilgili açıklamalar, neden katılmadığı,  daha sonra kendisinden gelecektir. Sevilen oyuncu geçtiğimiz ayda Roma Türk filmleri gösterileri için İtalya'ya gitmişti. Bu defa hayırlı bir havadisle dönmesini dilerim. Zira ben Çağatay Ulusoy'u geleceğin yıldızı olarak görüyorum.

Her şeyin gönlünce olsun Çağatay Ulusoy, başarılar.

Beyaz Show'a katılacak Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Taner Ölmez ve Hazar Ergüçlü'yü seyredeceğiz yarın akşam 23,30'da Kanal D ekranlarında.

Keyifli Seyirler.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Haber ve bilgiler Çağatay Ulusoy twitter sayfasından alınmıştır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..