Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '14

 
Kategori
Magazin
 

Medcezir’in Mert’i, Taner Ölmez’in sevgilisi var mı?

Medcezir’in Mert’i, Taner Ölmez’in sevgilisi var mı?
 

Star Tv' nin süper dizisi Medcezir’in Mert’i Taner Ölmez’in gerçek hayatta sevgili var mı? Medcezir’de Eylül (Hazar Ergüçlü) ile sevgili olan Mert, genç kızlar tarafından çok beğeniliyor. Dizide 19 yaşında bir karakteri canlandıran Taner 28 yaşında. Minyon tipli olması nedeniyle yaşını göstermiyor. Çizgi roman karakterleri ile büyüyen onlarla arkadaş olan Mert karakteri son derece eğlenceli biri.


Medcezir dizisinde Eylül karakteri ile Mert karakteri iki sevgiliyi canlandırıyorlar.


Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde Kuzey Güney dizisinin başrol oyuncularından Öykü Karayel ile öpüşürken yakalanmış. Asmalımescit’deki bir lokantada baş başa yemek yiyen ikili, gece 02,30 sularında mekandan ayrılan sevgililer, bir ara yol ortasında öpüşürler. Flaşların ani patlamasıyla neye uğradığını şaşıran ikili, ayrı yönlere doğru yürüyerek ayrılırlar. Kısa süren bu birliktelikten sonra, en son Öykü Karayel yabancı bir erkek arkadaşı ile görüldü.

Taner Ölmez sevgilisi ile görüntülendi


Taner Ölmez’in geçtiğimiz aylarda, bir sevgilisi olduğu ortaya çıkmıştı. İsmi henüz bilinmeyen genç kızla en son Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde görüntülenen Taner Ölmez, Objektiflerden kaçamamıştı.

Mekan çıkışında taksi ile evine gitmek isteyen Taner, patlayan flaşlar karşısında şaşkınlık yaşamıştır.  Kendisini görüntülemek isteyen muhabirlere, “Abi beni neden çekiyorsunuz siz ya…”  diyerek bu tür şeylere alışık olmadığını belirtmiştir. Taksi içinde yüzünü gizlemeye çalışan Taner Ölmez’e karşılık, kız arkadaşının rahat olması dikkatlerden kaçmamıştır.

Yerin kulağı var diyelim, elbet bir gün bu yeni sevgilinin ismi ortaya çıkacaktır.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..